Mihin pyöreä matto sopii?

Mihin pyöreä matto sopii?

Mihin pyöreä matto sopii?

Onko kodissasi oudon mallinen tila, johon perinteinen suorakaiteen mallinen matto ei vain sovi? Pyöreä matto sopii erinomaisesti hankalanmalliseen olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen keskellä huonetta tai sohvan ja nojatuolin ympärillä. Se voi toimia myös hyvin käytävällä tai eteisessä. Pyöreällä matolla sisustat siis helposti kotisi hankalanmalliset tilat. Pyöreät matot ovat myös erityisen hyviä niille, joilla asuinneliöt ovat pienemmät, koska pyöreät matot luovat tilaan avoimuuden tunnetta. Esittelemme tässä muutamia eri kodin tiloja joihin mattokeidas.fi valikoimasta löytyy kauniita ja tilassa toimivia ratkaisuita.

Pyöreän maton käyttäminen ruokapöydän alla

Pyöreä matto toimii erinomaisesti pyöreän ruokapöydän alla. Muista vain valita tarpeeksi suuri mattokoko niin että ruokaryhmän tuolit mahtuvat olemaan hyvin matolla myös ulosvedettyinä. Yksi kaunis vaihtoehto on esimerkiksi VM Carpetin Esmeralda matto. Jos pyöreän maton tai ylipäätänsä maton hankinta on ajankohtaista keittiöön niin lue ihmeessä vinkkimme keittiömaton valintaan.

VM Carpet Esmeralda matto pyöreä valkoinen VM Carpet Esmeralda matto on täydellinen valinta pyöreän ruokapöydän alle.

 

Pyöreä matto kodin wc-tilassa

Lähtökohtaisesti kodin wc-tila on aina kodin pienempiä tiloja. Jos näissä tiloissa haluaa käyttää pyöreää mattoa, jotta tilaan saadaan enemmän avoimuuden tunnetta niin suosittelemme pyöreän maton halkaisijaksi 80 cm, 90 cm tai 100 cm kokoa. Pyöreällä matolla luot tilaan tosiaan avoimuuden tunnetta ja sijoittamalla pyöreän maton wc-tilaan lisäät tilan viihtyisyyttä. Ylellinen ja pehmeä matto on myös ihanan tuntuinen jalkojen alla.

Soft puuvillanukkamatto >>

Soft puuvillanukkamatto on ihanan pehmeä valinta kodin wc-tilaan.

 

Olohuoneeseen pyöreä matto

Olohuoneen koko määrittelee hyvin pitkälle sen, että minkä kokoista pyöreää mattoa tilaan on hyvä laittaa. Suosittuja kokoja pyöreästä matosta olohuoneeseen ovat koot halkaisijaltaan 160 cm , 200 cm ja 240 cm. Pyöreä matto sopii erinomaisesti olohuoneeseen ja se voi auttaa määrittämään paikan esimerkiksi sohvalle ja tv tasolle. Toisaalta myös pyöreällä matolla pystyt luomaan visuaalista kiinnostavuutta huoneeseen. Pyöreä matto voi myös toimia erinomaisesti sohvan ja nojatuolin ympärillä tai keskellä huonetta katseenvangitsijana. Olohuoneen pyöreän maton valinnassa kannattaa huomioida huoneen sisustustyyli ja värimaailma. Jos arvostat helppoutta niin valitse materiaali joka on helposti puhdistettava kuten esimerkiksi sileäpintaiset matot.

Royal viskoosimatto roosan sävyssä toimii kauniisti myös olohuoneen mattona.

 

Käy tutustumassa valikoimaan ja löydä kotiisi uusi pyöreä matto >>

Lue seuraavaksi

Räsymatoilla sisustaminen
Juuttimatto on luonnollisen kaunis kodin yleismatto

Jätä kommentti

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.