Juuttimatto on luonnollisen kaunis kodin yleismatto

Juuttimatto on luonnollisen kaunis kodin yleismatto

Juuttimatto on luonnollisen kaunis kodin yleismatto

Juuttimatto on erittäin trendikäs ja ajaton valinta kodin matoksi ja se on helppo yhdistää erilaisiin sisustustyyleihin. Juuttimatto on luonnonkuiduista valmistettu matto, joten se on myös ekologisen sisustajan valinta. Juuttimattoja on käytetty vuosisatojen ajan eri puolilla maailmaa, ja ne ovat erittäin kestäviä ja myös vettähylkiviä. Juuttimattojen valmistusprosessi on aikaa vievä ja vaatii käsityöosaamista. Juuttimattojen kuvioinnit ja värit vaihtelevat eri alueiden ja kulttuurien mukaan. Suomessa suositaan paljon neutraaleja ja luonnonsävyisiä juuttimattoja. Niitä käytetään usein kovilla alustoilla, kuten eteisissä ja käytävillä, mutta juuttimatot ovat myös sopivia käytettäväksi makuuhuoneessa tai olohuoneessa.

Millainen on juuttimatto?

Juuttimatto on luonnonkuituinen materiaalia mikä valmistetaan juuttikuidusta ja tätä kautta matto on erittäin kulutuskestävä. Juuttimatto tuntuu jalan alla monesti hieman karhealta. Väriltään juuttimatto on monesti lämpimän beigen sävyinen ja matto onkin kodikas valinta niin sisälle kuin terassi- ja parvekematoksi. Juuttimatto soveltuu tosiaan terassimatoksi ja parvekematoksi, kunhan matto ei ole suoraan alttiina sateelle. Juuttimatto on vuonna 2022 trenditietoisen sisustajan valinta ja sopii erinomaisesti esimerkiksi boho sisustukseen. Mattokeidas.fi valikoimassa suosittuja juuttimattoja ovat esimerkiksi: Silmukka juuttimatto ja Lion juuttimatto joita on saatavilla useassa eri koossa.

boheemi sisustus juuttimatto Silmukka juuttimatto on kaunis ja monikäyttöinen luonnonkuituinen matto

Juuttimattojen TOP 5 edut

  1. Kestävyys: Juuttimatot ovat erittäin kestäviä ja kulutusta kestäviä, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan esimerkiksi juuri eteiseen tai käytäville.
  2. Luonnonmukaisuus: Juuttimatot valmistetaan luonnonmateriaaleista ja ne ovat ympäristöystävällisiä ja ekologisen sisustajan vaihtoehto.
  3. Uniikki ulkonäkö: Juuttimatot ovat käsityöläisvalmisteisia ja niissä voi olla monenlaisia kuvioita ja värejä, jotka tekevät niistä uniikkeja ja kauniita.
  4. Vettä hylkivä luonnonmateriaali:  Yksi luonnonkuitumaton hyvistä puolista on myöes, että juuttiumatto on että hyvin kestävä matto.
  5. Hinta: Juuttimatot ovat suhteellisen edullisia mattoja.

Juuttimatto sopii myös kauniisti ruokapöydän alle, koska matto kestää kovaa kulutusta.

Juuttimattojen valikoima ja hinta

Juuttimatto on luonnollisen kaunis ja mattoja on saatavilla montaa eri kokoa ja tyyliä ja niitä myydään erittäin kohtuulliseen hintaan. Jopa kaikista isoimpia kokoja saa kohtuulliseen hintaan, joten juuttimaton käyttäminen olohuoneen mattona onnistuu myös mainiosta. Esimerkiksi Aksel juuttimatto koossa 200x290 cm maksaa vain noin 200€. Juuttimattoja on saatavilla runsaasti erikokoisia ja -muotoisia, yksinkertaisia tai hapsuilla koristeltuina- Suosituimpia ovat "lettikuvioiset" ja kauniin eläväpintaiset juuttimatot. Jokaiselle löytyy siis varmasti mieluinen ja omaan kotiin sopiva koko, muoto ja tyyli!

Käy kurkkaamassa juuttimattojen valikoimaa ja löydä kotiisi sopiva luonnonkuituinen matto.

Lue seuraavaksi

Mihin pyöreä matto sopii?
Sisalmatto mittojen mukaan

Jätä kommentti

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.