TILAA MALLIPALA

Mallipala helpottaa ostamista

Jos oikean sävyn valinta mietityttää niin voit tilata meiltä ilmaiseksi mallipalan eri mittatilausvalikoiman matoistamme. Mallipalan koko on noin 10 cm x 15 cm ja saat tilattua mallipaloja helposti tämän sivun kautta tai laittamalla meille sähköpostia info@mattokeidas.fi

Voit tilata mallipalan kaikista matoista joiden tuotekortilla on painike "Tilaa mallipala"

Pistä meille viestiä

Tilaa mallipala

Kun mietit maton oikean sävyn valintaa, voit tilata mittatilausvalikoimamme matoista myös mallipalan kotiisi. Näin varmistat, että maton sävy ja laatu on juuri sitä mitä kodillesi haluat.

Täytä lomake ja paina "Lähetä viesti" niin saat tilattua haluamistasi matoista mallipalat. Toimitamme mallipalat sinulle kotiin veloituksetta.

Voit tilata mallipalan kaikista matoista joiden tuotekortilla on painike "Tilaa mallipala"

Alla muutamia suosituimpia mattoja, joista voit tilata mallipalan

Suunnitteluapu & Mittatilausmatot

Olemme täällä juuri sinua varten, joten älä epäröi olla yhteydessä, kun mietit, mikä matto tai materiaali soveltuu kaikista parhaiten juuri sinun kotiisi.  Voit soittaa Mattokeidas asiakaspalveluun puh. +358 50 501 5668 tai olla yhteydessä sähköpostilla tampere@mattokeidas.fi.

Lähetä meille kuva tilasta, johon mattoa haet ja me autamme sinua löytämään maton juuri sinun tarpeiden mukaan. Palvelemme myös joustavasti verkkokaupan live chätissä!

Etsit sitten mattoa asuntoautoon, veneeseen tai mihin vain haastavampaan tilaan. Me Mattokeitaalla olemme sinun apunasi ja voimme toteuttaa erikoismittaiset ja erikoismuotoiset matot toiveidesi mukaan, joten ole yhteydessä.

Mattokeidas valikoimasta löydät myös VM Carpetin matot, joista on mahdollista tilata matto omien mittojen mukaan. VM Carpetilla löytyy useita eri kuoseja niin nukkamatoista kuin sileäksikudotuista villamatoista. Katso kaikki vaihtoehdot mittatilausmatoista.

Tisca Villamatot kudotaan käsin Itävallassa. Kaikki Tisca malliston matot ovat käsintehtyjä ja yksilöllisiä villamattoja. Tiscan väripaletista löytyy noin 96 eri värivaihtoehtoa, mikäli etsinnässä on moderni käsintehty matto, Tisca on sinun valintasi. Kysy asiakaspalvelustamme lisää tai tutustu Tiscan mallistoon suoraan valmistaja sivuilla tai katso Mattokeidas Tisca valikoima. Me toimitamme tilauksesta juuri haluamasi Tisca maton.

Lanka- ja nauhakanttaus

Lankakanttaus

Valikoimastamme löytyy runsaasti omalla mitalla olevia mattoja, kuten käytävämatot. Näistä leikkaamme asiakkaan oman mitan mukaisen maton ja teemme mattojen päätyihin lankakanttauksen. Teemme aina lankakanttauksen matonvärillä, lanka erissä voi olla pieniä värieroja riippuen aina mistä erästä kyseinen lanka on.

Ompelijamme kuitenkin katsoo ettei suuria värieroja ole. Lankakanttauksen hintaan vaikuttaa kantattavan maton leveys. Jokaisessa tuotteessa on erikseen ilmoitettu kanttauksen hinnoittelu.

Nauhakanttaus

Voit halutessasi valita omalla mitalla oleviin tuotteisiin Sisal tai Naturale-Silmu nauhakanttauksen. Nauhakanttaus antaa mattoon ryhtiä ja maton päät pysyvät hyvin ryhdissään. Nauhakanttaus toteutetaan aina mattoon sopivalla värillä. Puuvillanauha on noin 60 -70 mm leveä ja se käännetään maton reunaan niin, että näkyvälle puolelle jää näkyviin nauhaa noin 20 – 30mm. Sisal matot omellaan vain leikatuista päädyistä.

Naturale- Silmun maton kanttaamme jokaisen sivun, koska mattoa ei ole valmiiksi huoliteltu tehtaalta tullessa ja se voi muuten purkaantua. Naturaale- Silmuun kanttaamme langalla tai nauhalla AINA joka sivun, joten valitse tuotekortilla haluamasi päiden huolittelu. Nauhakanttauksen hintaan vaikuttaa kantattavan maton leveys. Jokaisessa tuotteessa on erikseen ilmoitettu kanttauksen hinnoittelu

Luotettavat & Nopeat toimitukset

Toimitamme kaikki tuotteemme Suomen varastoista nopeasti ja luotettavasti. Varastomme sijaitsevat Tampereella, Jyväskylässä ja Hollolassa.

Yli 199€ tilaukset toimitamme ilmaiseksi kotiovellesi!

Lue lisää toimitustavoista ja tutustu myös palautuskäytäntöihin.

Täältä näet tarkemmat tiedot maksutavoista.

Lisäksi tarjoamme asiakkaille ilmaisen toimituksen kun tuotteen nouto on Mattokeidas myymälästä Tampereelta.

Nopeat toimitukset

Ilmainen toimitus kotiin yli 199€ tilauksille

Pitääkö jotain palauttaa?

14 päivän vaihto- ja palautusoikeus

Turvalliset maksut

Valitse useista vaihtoehdoista tai maksa myöhemmin Klarnalla!