VM Carpet

VM Carpet Hattara

VM Carpet Hattara matto sopii erinomaisesti myös koiratalouteen

VM Carpet Hattara matto

Klassikko. Tämä sana varmasti kuvastaa parhaiten VM Carpet hattara mattoa koska kyseinen matto löytyy tuhansista suomalaiskodeista. Hattara matto on yksi Viita-ahon mattotehtaan mestariluomuksista ja matto on ollut jo vuosia supersuosittu. Hattara matto on kotimaisen VM Carpetin valmistama laadukas ja ihanan pehmeä nukkamatto, joka on todella helppo pitää puhtaana. Laadukas polyamidi nukkamatto tuntuu ylellisen pehmeältä jalan alla. Maton nukan pituus noin 9 mm. Kaunis hattara matto viimeistelee sisustuksesi ja ansaitsee paraatipaikan kodissasi. Hattara matto sopii erinomaisesti esimerkiksi makuuhuoneeseen tai olohuoneeseen.

vm carpet hattara valkoinen

VM Carpet Hattara maton pohjaus

Matossa on liukumaton ja hajuton EVAPOLYTEX-pohja. EVA-pohjaus tehdään sivelemällä sula EVA maton alapintaan kiinni. EVAPOLYTEX-pohjauksessa maton pohjaan kiinnitetään ensin sulan EVAn avulla huopa ja huovan päälle ripotellaan EVA-jauhetta, mikä sulatetaan infrapuna uunissa maton pintaan. Menetelmä tekee maton pohjasta liukumattoman. Huopa tekee matosta hieman notkeamman, pehmeämmän ja tiiviimmän. Hattara maton pohjausmateriaali soveltuu kaikille lattiapinnoille ja se soveltuu myös lattialämmitteisiin kodin tiloihin. Maton pohja ei jätä jälkiä lattiaan ja pohja on myös hajuton ja täysin kierrätettävä.

hattara matto roosan värissä

Hattara maton värit ja koot

Yksi asia mikä tekee VM Carpet hattara matosta niin suositun on se, että matosta on saatavilla todella paljon eri värejä ja valmiskokoja. Itseasiassa värejä on yhteensä yhdeksän (9) erilaista ja valmiskokoja löytyy yhteensä 11 kappaletta. Matosta löytyy perinteiset koot sekä pyöreät koot. Hattara mattoa saa myös täysin omien mittojen mukaan, mittatilauksena. Kodit ovat eri kokoisia eikä vakiokokoinen matto aina istu kodin sisustukseen parhaalla mahdollisella tavalla. Tutustu Hattara mittatilaus mattoon täältä >>

Viita-Ahon mattotehdas

VM Carpetin tarina alkaa 1970-luvulta ja nimi VM Carpet tulee Viita-ahon mattotehtaasta. Arto ja Aila Viita-aho perustivat vuonna 1973 mattokutomon. Samalla ystävällisellä ja rehellisellä mutta innovatiivisella asenteella valmistetaan VM Carpetin matot edelleen. Matot valmistetaan Lappajärvellä ja nykyään VM Carpet on Suomen suurin mattotehdas, aidosti suomalainen.

Harkitset sitten Hattara maton tai jonkun muun laadukkaan VM Carpet maton hankintaa niin kauttamme on mahdollista tilata ilmainen materiaalinäyte. Ole yhteydessä asiakaspalveluumme info@mattokeidas.fi ja tai soita meille ja pyydä materiaalinäyte haluamastasi VM Carpet matosta. Mattoja on toki nähtävillä myös Mattokeidas Tampereen myymälässä.

 

Tutustu kaikkiin VM Carpet mattoihin.

Lue seuraavaksi

Matot Tampereelta löydät Mattokeidas myymälästä
eteisen matto

Jätä kommentti

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.