Matot Tampere

Matot Tampereelta löydät Mattokeidas myymälästä

Matot Tampere | Mattokeidas mattokauppa auki!

Mattokeidas on avannut Tampereen Lielahteen uuden mattokaupan, josta asiakkaat löytävät laajan valikoiman mattoja. Mattokeidas on palveleva mattokauppa Tampereella ja haluammekin tarjota asiakkaille ensiluokkaista palvelua niin myymälässä kuin verkkokaupassa. Kauttamme saat esimerkiksi mattojen toimitukset suoraan kotiovelle. Verkkokaupan kautta tehdyille tilauksille tarjoamme ilmaisen kotiinkuljetuksen kun ostos ylittää 129€. Voit myös tilata tuotteet ilmaisella toimituksella ja noutaa ne myymälästä. Matot Tampere - Mattokeidas.fi

Huom! Kaikille eläkeläisille ja liikuntarajoitteisille toimitamme Tampereen myymälästä ostetut matot tarvittaessa veloituksetta suoraan asiakkaan kotiovelle Tampereen seudulle!

Matot Tampere löydät Mattokeidas myymälästä.

Osoite: Possijärvenkatu 1, 33400 Tampere

Mattokauppa Tampere | Mattokeidas

Lyhyesti taustaa yrityksen takaa

Mattokeidas suhtautuu intohimoisesti sisustusalaan ja ennen kaikkea matot ovat intohimomme. Yrityksen tarina sai lentävän lähdön kun asiat loksahtelivat paikoilleen 2021 vuoden loppupuolella. Mattokeidas Oy nimittäin osti Mattokymppi ratinan loppuvaraston ja näin ollen Mattokeidas jatkaa paikallisena mattokauppana uudessa liiketilassa Tampereen Lielahdessa. Mattokymppi Ratina on siis sulkenut ovensa kun yrityksen vuokrasopimus ratinan kauppakeskuksessa loppui keväällä 2022. Mattokeidas Oy toinen perustajäsen ja yrittäjä Paul omaa pitkän kokemuksen mattoalalta työskenneltyään useassa eri mattokaupassa ennen yrittäjyyttään. Oli luontaista, että myös Mattokympin työntekijänä toiminut Paul jatkaa paikallista mattokauppaa Tampereen Lielahdessa Mattokeidas Oy:n yrittäjänä. Mattokeidas on perustettu syksyllä 2021 ja yritys toimii tiiviissä yhteistyössä esimerkiksi juuri Mattokympin kanssa. Pidämme tärkeänä asiana että tärkeimmät tukkuliikkeemme ovat suomalaisia luotettavia toimijoita. Näin pystymme takaamaan asiakkaille mutkattoman ja luotettavan ostokokemuksen ja ennen kaikkea tarjoamaan varmasti laadullisesti hyvät tuotteet.

Voit lukea lisää yrityksestä Täältä.

 

Yrityksen taustalla

Yrittäjä Paul pitää huolen myymälästä ja omaa timanttisen palveluasenteen. Saat varmasti asiantuntevaa palvelua, asioitpa sitten myymälässä tai verkkokaupassa. (ps meillä palvelee myös verkkokaupassa ihminen, ei robotti).

Matot Tampere | Mattokeidas Tampere

Matot Tampere | Mattokauppa Tampere

 

Mikko pyörittää verkkokaupan arkea ja pitää samalla myös markkinoinnista huolta.

Matot Netistä | Mattokeidas.fi

Matot netistä | mattokeidas.fi

 

Tervetuloa mattokaupoille Tampereen Lielahteen tai osta Matot netistä | mattokeidas.fi

Me lupaamme tehdä aina parhaamme, että ostokokemuksesi olisi mahdollisimman hyvä!

ps. Me palvelemme myös yrityksiä ja yhteisöjä. Lue lisää yritysmyynnistä.

Sisustavin terveisin Mattokeidas porukka

 

Tästä ostoksille kauppaan >>

Lue seuraavaksi

Mattokauppa Tampere | Mattokeidas Tampere
VM Carpet Hattara matto sopii erinomaisesti myös koiratalouteen

Jätä kommentti

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.