Sisalmatto mittojen mukaan

Sisalmatto mittojen mukaan

Sisalmatto mittojen mukaan

Sisalmatto on valmistettu 100% luonnonmukaisista materiaaleista. Sisalmatto on luonnostaan antistaattista materiaalia, joten matto ei sen ansiosta ime itseensä pölyä Matto on siis loistava valinta myös allergikoille. Mattokeidas valikoimassa on saatavilla useita erilaisia sisalmattoja, eri väreillä ja kuoseilla. Tiesitkö, että sisalmattoja saa myös täysin omien mittojen mukaan? Miksi siis et panostaisi luonnonkauniiseen sisaliin, koska yksi hyvä asia sisalmatossa on myös se. että maton rouhea ja luonnollinen pinta kuluu käytössä kauniisti ja kestää hyvin aikaa.

  1. Sisalmatto natur rulla >>

Sisalmatto natur rulla Sisalmatto natur rullasta on saatavilla useaa eri rullaleveyttä. Tee tästä matosta käytävämatto omien mittojen mukaan

Listaamme muutaman faktan sisalmatoista ennen kuin käymme muita eri mattokeidas.fi sisalmatto vaihtoehtoja lävitse.

Kulutusta kestävä sisalmatto

Sisalmatto kestää kovaa kulutusta ja materiaali soveltuukin hyvin vaativiin ja kovalla kulutuksella oleviin paikkoihin. Sisalmattoon hyvä valinta monissa eri käyttötarkoituksissa kuten, esimerkiksi:

  • Kodin eteisessä tai käytävillä
  • Työpaikoilla ja julkisissa tiloissa kuten esimerkiksi toimistoissa
  • Sisalmatto soveltuu myös katetuille terasseille
  • Lemmikki- ja lapsiperheisiin, joissa on vilinää ja vilskettä

Monet Sisalmatot ovat usein pohjattu lateksilla ja ne pysyvät näin hyvin paikoillaan. Katsotaanpa nyt tarkemmin eri sisalmatto vaihtoehtoja.

VM Carpet sisalmatot

Vm carpetin valikoimassa on kolme erilaista sisalmatto, jotka ovat kaikki saatavilla niin standarikokoisina (myös pyöreänä) kuin myös täysin mittatilauksena omien mittojen mukaan.

  • VM Carpet Barrakuda sisalmatto omalla mitalla. Barrakuda sisalmatossa on perinteikäs kalanruotokuviointi. Kuviointi antaa mattoon eläväisen vivahteen. Sisal matto onkin omiaan käytäville tai eteistiloihin. Sisal on materiaalina luonnonkuitua, ja se kestää kovaakin kulutusta, joten mattoa voi hyvin käyttää myös julkisissa tiloissa, kuten toimistoissa ja kokoustiloissa. EVA-pohjaus tekee matosta ryhdikkään ja liukumattoman. Räätälöidyt koot mahdollisia neljän metrin leveyteen saakka.

vm carpet barrakuda sisalmatto VM Carpet Barrakuda sisalmatossa on kaunis ja ajaton kalanruoto kuviointi. Matto sopii erinomaisesti vaikka eteiseen.

  • VM Carpet Panama omalla mitalla. Panama maton pintaa  kutsutaan korinpohja kuosiksi. Pinta on rouhea ja eläväinen. Tyylikäs kuosi sopiikin mainiosti käytäville ja eteistiloihin, myös katetuille terasseille ja parvekkeille. EVA-pohjaus tekee matosta tiiviin, liukumattoman ja joustavan.

VM Carpet panama sisalmatto VM Carpet panama sisalmatossa on kaunis korikuviointi. Täydellinen valinta esimerkiksi katetulle terassille.

  • VM Carpet sisal omalla mitalla. Tätä kaunokaista on saatavilla neljässä eri värissä ja useassa eri koossa. Sisal mattoa voi käyttää myös lasitetulla terassilla tai parvekkeella. Klassinen sisalmatto ulkonäöltään ja tuntumaltaan.

vm carpet sisal ruskeassa värissä VM Carpet sisal on klassinen sisalmatto niin kuosiltaan kuin tuntumaltaan.

 

Narma sisalmatot

Narman sisalmatot ovat 100% luonnonkuituisia mattoja. Käytännöllinen ja tyylikäs sisalmatto sopii sekä kotiin että toimistoon. Sisalmatto sopii erinomaisesti sellaisiin tiloihin missä vaaditaan hyvää kulutuskestävyyttä. SIsalmattoa voit käyttää myös terassilla. Matto on käsinkudottu, joten kudos ei ole yhtä tiukka kuin konekudotussa matossa. Käsinkudottu matto on eläväisempi, pitkissä ja kapeissa matoissa tämä hieman korostuu. Sisalmaton tausta on luistamatonta ja pitävää lateksipinnoitetta. Lateksipohja auttaa mattoa pysymään tiukasti paikallaan ja lateksipohja myös parantaa maton pysymistä muodossaan. Liukumaton latex-pohja soveltuu myös sellaisiin tiloihin, joissa on lattialämmitys. Alta näet eri vaihtoehdot Narman sisalmatoista.

Lue seuraavaksi

Juuttimatto on luonnollisen kaunis kodin yleismatto
VM Carpet matot

Jätä kommentti

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.