VM Carpet

VM Carpet matot

VM Carpet matot

VM Carpet matot

VM Carpet on laadukkaiden ja tyylikkäiden mattojen valmistaja, joka on tunnettu skandinaavisesta designistaan ja kestävistä materiaaleistaan. VM Carpet on perustettu vuonna 1973 Lappajärven rannalle, Karvalan kylään. Tänäpäivänä VM Carpet on Suomen suurin mattotehdas. Aidosti suomalainen mattotehdas tunnetaan korkealuokkaisista matoistaan, joiden materiaalina käytetään pääasiassa luonnonkuituja, kuten villaa, puuvillaa, paperinarua, sisalia ja pellavaa.

Laatua ja kestävyyttä

VM Carpetin matot ovat tunnettuja laadustaan ja kestävyydestään. Yritys käyttää vain parhaita materiaaleja, kuten villaa ja puuvilla ja matot on valmistettu kestämään käyttöä ja kulutusta. VM Carpetin matot ovat myös helppoja puhdistaa ja ylläpitää, mikä tekee niistä ihanteellisen valinnan kodin jokaiseen huoneeseen. VM Carpet mattoja on saatavilla todella monessa mallissa, värissä ja koossa ja sen lisäksi mattoja saa myös täysin omien mittojen mukaan, mittatilauksena.

VM Carpetin matot ovat myös tyylikkäitä ja modernin skandinaavisen muotoilun innoittamia. Matot on suunniteltu sopimaan erilaisiin sisustustyyleihin, ja ne voivat helposti täydentää kodin ilmettä. Yrityksen valikoimasta löytyy eri kokoisia ja muotoisia mattoja, joten sopivan maton löytäminen kodin jokaiseen huoneeseen on helppoa. VM Carpetin pohjatuissa matoissa on lisäksi todella laadukas EVA- tai EVAPOLYTEX®-pohja, joka tekee matosta turvallisen, joustavan ja laadukkaan.

vm carpet paanu matto

Moderni tuotanto ja suunnittelu

Yritys on panostanut jo aivan tuotantonsa alkuajoista lähtien laadukkaaseen suunnitteluun ja vuosien saatossa myös tuotanto on kehittynyt moderniksi. Moderni tuotanto ja 50 vuoden kokemus mattojen valmistuksesta luovat uniikin pohjan laadukkaiden mattojen valmistamiseen modernissa tehtaassa. Suunnittelutyössä yritys käyttää Suomen eturivin suunnittelijoita ja yritys on tehnyt vahvaa suunnittelijayhteistyötä yli 30 vuoden ajan.

Vastuullisuus

VM Carpetin arvot ovat aitous, yrittäjähenkisyys, suomalaisuus ja inhimillisyys. Nämä arvot näkyvät yrityksen arjessa vahvasti. Yksi VM Carpet mattojen työn jäljestä huokuvista arvoista on kestävä kehitys ja yritys on selkeästi sitoutunut ympäristöystävällisiin käytäntöihin. VM Carpet esimerksi kierrättää omassa valmistuksessaan syntyvät jätepalat hyödyntämällä ne uudelleen omassa toiminnassaan tai kierrättämällä ne energiajätteenä. Voit lukea yrityksen omalta sivulta lisää VM Carpetin vastuullisuudesta.

vm carpet matot ovat vastuullisesti tuotettu

Kotimaista laatua

Kaiken kaikkiaan VM Carpetin matot ovat erinomainen valinta kotiin. Laadukkaat materiaalit, tyylikäs design ja kestävyys tekevät näistä matoista ihanteellisia kodin sisustukseen. Lisäksi yrityksen sitoutuminen kestävään kehitykseen tekee VM Carpetin matosta vastuullisen valinnan ympäristötietoisille kuluttajille. Lähes kaikilla matoilla on lisäksi avainlippu-merkki, joten jos haluat panostaa kotimaiseen laatuun niin VM Carpet on valintasi.

VM Carpet matoille on myönnetty suurimmalle osalle avainlippu-merkki

Lue seuraavaksi

Sisalmatto mittojen mukaan

Jätä kommentti

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.