Uusi Mattokeidas myymälä Tampereelle

Mattokeidas aukaisee myymälän Tampereelle

Mattokeidas myymälä Tampere | Mattojen erikoisliike aukeaa Tampereelle

Avaamme Tampereen Lielahteen uuden Mattokeidas myymälän keväällä 2022. Tuleva Mattokeidas myymälä Tampereella on Mattokeitaalle ensimmäinen oma myymälä. Avoinna oleva verkkokauppamme puolestaan toimii koko Suomen alueella ja toimitammekin tuotteita ympäri Suomen.

Keväällä 2022 ovensa avaava, uusi Mattokeidas myymälä Tampereella on kooltansa noin 200 m2. Lisäksi myymälän yhteydessä on pieni varastotila. Myymälä toimii myös verkkokauppatilauksien noutopisteenä. Myymälän valikoimassa tulemme pitämään suosituimpia tuotteitamme.

Laadukas ja monipuolinen valikoima

Tuleva myymälä sisältää läpileikkauksen laadukkaasta, monipuolisesta ja ajanmukaisesta valikoimastamme. Tampereen myymälästä löydät matot ja sisustustuotteet sinun kotisi sisustukseen. Tahdommekin tarjota kodin sisustajalle inspiraatioita ja ratkaisuita laadukkailla tuotteilla. Olemme ennen kaikkea palveleva mattojen erikoisliike. Valikoimassamme on lisäksi kalusteita, valaisimia ja rottinkituotteita.

Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan Tampereen Lielahden myymälään keväällä 2022! Tiedotamme vielä erikseen myymäläprojektin etenemisestä ja tarkemmasta avauspäivämäärästä.

Lue seuraavaksi

Villamatolla sisustat kodin lämpöisesti

Jätä kommentti

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.