Katso video:

Royal viskoosimatto

25199

(7 tuotearviota)

Kuvaus

Royal Viskoosimatto

Royal viskoosimatto on kevyt plyysimatto, jossa on lyhyt ja kauniisti valoa taittava nukka. Viskoosimatto on aina toisesta suunnasta katsottuna vaaleamman sävyinen kuin toisesta, värit ja kuvioinnit korostuvat mistä suunnasta mattoa katsot. Maton klassiset kuosit kirkkaissa väreissä sekä hillityissä harmaan sävyissä sopivat hyvin tämän päivän sisustukseen. Maton päissä olevat hapsut antavat ilmettä ja ryhtiä. Royal viskoosimattoa saa myös omalla mitalla 80 cm leveästä rullasta. Katso lisää TÄÄLTÄ

Hoitona säännöllinen imurointi ja tuuletus. Suosittelemme matolle ammattimaista pesua.

 • Materiaali: 60% viskoosia, 40% puuvillaa
 • Saatavilla laaja koko valikoima ja myös pyöreitä kokoja
 • Viskoosimattoa saatavilla myös omalla mitalla 80 cm leveästä rullasta. Katso lisää TÄÄLTÄ
Arviot (7)

7 arviota tuotteelle Royal viskoosimatto

 1. Mikko (varmistettu kirjoittaja)

  fiFinland Proper, Finland

 2. Raimo J. (varmistettu kirjoittaja)

  fiSatakunta, Finland

  Kaunis , kevyt ja käytännöllinen matto.

 3. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  fiUusimaa, Finland

  Loistava!

 4. Eija (varmistettu kirjoittaja)

  fiUusimaa, Finland

 5. PIRKKO H. (varmistettu kirjoittaja)

  fiFinland Proper, Finland

  Matto oli kaunis lattialla. Olen tyytyväinen.

 6. Seija (varmistettu kirjoittaja)

  fiFinland

  Upea matto, ylitti odotukset.

 7. Nina A. (varmistettu kirjoittaja)

  fiFinland

  Hinta laatusuhde kohdillaan. Toimii asunnon “solmukohdassa” erittäin hyvin, kestävä, helppo imuroida, helppo pestä, kaunis. Ensimmäinen, punainen, kulutettiin puhki, nyt vuorossa sininen.

Lisää arvio
Toimitus

Matkahuolto lähellä-paketti, nouto lähimmästä Matkahuollosta

Asiakas noutaa tilauksen lähimmästä Matkahuollon toimipisteestä. Asiakas saa matkahuollolta ilmoituksen, kun lähetys on noudettavissa. Matkahuolto säilyttää lähetystä 7 vrk:tta, jonka jälkeen lähetys palautuu takaisin lähettäjälle. Mikäli tilaus sisältää useampia tuotteita, Matkahuolto voi toimittaa lähetyksen monipakettilähetyksenä. Jokaisesta lähetyksestä muodostuu oma lähetystenseurantatunnus.

Posti/Matkahuolto Kotipaketti, kuljetus asunnon ovelle

Kotipaketti on huolettominen ja helpoin vaihtoehto kun haluat saada paketin suoraan kotiisi. Posti/Matkahuolto on yhteydessä asiakkaaseen toimitusajan sopimiseksi. Kuljetukset tapahtuvat suurimmissa kaupungeissa arkisin klo 8-21, muilla alueilla jakelu klo 14 mennessä. Mikäli tilaus sisältää useampia tuotteita, Posti/Matkahuolto voi toimittaa lähetyksen monipakettilähetyksenä. Jokaisesta lähetyksestä muodostuu oma lähetystenseurantatunnus.

Nouto Myymälästä

Voit noutaa tilauksen suoraan Mattokeidas myymälästä Tampereelta. Tilaus toimitetaan keskusvarastolta myymälään noudettavaksi, jos kyseistä tuotetta ei ole myymälän varastossa. Tässä kestää 2-5 arkipäivää.  Jos tuotetta löytyy myymälän varastosta, niin tuote on noudettavissa viimeistään seuraavana arkipäivänä. Myymälästä ilmoitetaan vielä erikseen kun tilaus on noudettavissa. Noudathan tilauksen mahdollisimman pian ilmoituksen saatuasi.

Lue lisää mattokeidas.fi toimitustavoista täältä >>

SAATAT TARVITA MYÖS

8.9036
6.9011.90 Metri