Katso video:

Marseille saippua

7.90

Kuvaus

Aito luonnonmukainen Marseille-saippua erityisesti villamattojen pesuun ja tahrojen puhdistukseen. Raasta palasta hiutaleita ja tee valmis pesuliuos esim. suihkepulloon, tai kostuta palaa ja hiero sitä kevyesti suoraan tahrakohtaan. Villamaton tahranpuhdistuksessa riittää huuhteluksi pinnan pyyhkiminen kostutetulla nukkaamattomalla liinalla. Saippua sisältää luontaisesti rasvaa, joten se ei kuivata ihoa, eikä liuota villan omaa rasvaa. Saippua soveltuu hyvin myös nahkatuotteiden hellävaraiseen puhdistukseen. Kokeile ensin saippuaa pienelle alueelle huomaamattomaan paikkaan.

Saippua tuoksuu alkuun melko voimakkaalle, mutta tuoksu hälvenee pesussa.

  • Ainesosat: sodium olivate, sodium cocoate, aqua (vesi), sodium chloride, sodium hydroxide, glyseriini
  • Paino: 300 g
Lisätiedot
Valitse väri

Valitse koko

Tuotetunnus (SKU): marseillesaippua Osastot: , Avainsana tuotteelle
Arviot (1)

1 arvio tuotteelle Marseille saippua

  1. Anneli (store manager)

    Erinomainen saippua pienten tahrojen puhdistukseen matoista

Lisää arvio

Toimitus

Postipaketti, nouto lähimmästä Postista

Asiakas noutaa tilauksen lähimmästä Postista tai muusta Postin määrittämästä toimipisteestä. Asiakas saa postilta ilmoituksen, kun lähetys on noudettavissa. Posti säilyttää lähetystä 7 vrk:tta, jonka jälkeen lähetys palautuu takaisin lähettäjälle. Mikäli tilaus sisältää useampia tuotteita, Posti voi toimittaa lähetyksen monipakettilähetyksenä. Jokaisesta lähetyksestä muodostuu oma lähetystenseurantatunnus.

Posti Kotipaketti, kuljetus asunnon ovelle

Koronavirustilanteesta johtuen Posti toimittaa tilauksen asiakkaan asunnon ovelle, eikä sisälle asuntoon kuten normaalitilanteessa. Posti on yhteydessä asiakkaaseen toimitusajan sopimiseksi. Kuljetukset tapahtuvat suurimmissa kaupungeissa arkisin klo 8-21, muilla alueilla jakelu klo 14 mennessä. Mikäli tilaus sisältää useampia tuotteita, Posti voi toimittaa lähetyksen monipakettilähetyksenä. Jokaisesta lähetyksestä muodostuu oma lähetystenseurantatunnus.

Nouto Myymälästä

Voit noutaa tilauksen suoraan Mattokeidas myymälästä Tampereelta. Tilaus toimitetaan keskusvarastolta myymälään noudettavaksi, jos kyseistä tuotetta ei ole myymälän varastossa. Tässä kestää 2-5 arkipäivää.  Jos tuotetta löytyy myymälän varastosta, niin tuote on noudettavissa viimeistään seuraavana arkipäivänä. Myymälästä ilmoitetaan vielä erikseen kun tilaus on noudettavissa. Noudathan tilauksen mahdollisimman pian ilmoituksen saatuasi.

SAATAT TARVITA MYÖS