Katso video:

Liukuestekangas

8.9036

(2 tuotearviota)

Kuvaus

Liukuestekangas

Liukuestekangas pitää mattosi paikallaan. Sijoita sopivankokoinen liukuestekangas maton alle niin helpotat arkeasi suuresti. Liukuestekangas on kaikille lattiapinnoille soveltuva liukueste. Kevyt polyesterikangas on pinnoitettu ohuella, hyvin lämpöä läpäisevällä akryylipinnoitteella, mikä ei jätä jälkiä lattiaan. Kangasta voi käyttää myös lattialämmityksen kanssa. Liukuestekangasta on saatavilla kolmea eri valmiskokoa, mutta kangasta voi myös itse muotoilla saksien avulla. Voit myös tilata liukuestekangasta haluamallasi pitudeella rullasta >> Rullaa on saatavilla 60cm ja 80cm leveänä.

  • Materiaali: polyesterikangas
  • Paino: 0,130 kg/m2
  • Paksuus: noin 3,5 mm
Lisätiedot
Valitse väri

Valitse koko

, ,

Tuotetunnus (SKU): liukuestekangas Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,
Arviot (2)

2 arviota tuotteelle Liukuestekangas

  1. Emma (varmistettu kirjoittaja)

    Paksua huopaa, pitää maton hyvin paikallaan.

  2. Jorma H. (varmistettu kirjoittaja)

    fiSouthern Savonia, Finland

Lisää arvio

Toimitus

Matkahuolto lähellä-paketti, nouto lähimmästä Matkahuollosta

Asiakas noutaa tilauksen lähimmästä Matkahuollon toimipisteestä. Asiakas saa matkahuollolta ilmoituksen, kun lähetys on noudettavissa. Matkahuolto säilyttää lähetystä 7 vrk:tta, jonka jälkeen lähetys palautuu takaisin lähettäjälle. Mikäli tilaus sisältää useampia tuotteita, Matkahuolto voi toimittaa lähetyksen monipakettilähetyksenä. Jokaisesta lähetyksestä muodostuu oma lähetystenseurantatunnus.

Posti/Matkahuolto Kotipaketti, kuljetus asunnon ovelle

Kotipaketti on huolettominen ja helpoin vaihtoehto kun haluat saada paketin suoraan kotiisi. Posti/Matkahuolto on yhteydessä asiakkaaseen toimitusajan sopimiseksi. Kuljetukset tapahtuvat suurimmissa kaupungeissa arkisin klo 8-21, muilla alueilla jakelu klo 14 mennessä. Mikäli tilaus sisältää useampia tuotteita, Posti/Matkahuolto voi toimittaa lähetyksen monipakettilähetyksenä. Jokaisesta lähetyksestä muodostuu oma lähetystenseurantatunnus.

Nouto Myymälästä

Voit noutaa tilauksen suoraan Mattokeidas myymälästä Tampereelta. Tilaus toimitetaan keskusvarastolta myymälään noudettavaksi, jos kyseistä tuotetta ei ole myymälän varastossa. Tässä kestää 2-5 arkipäivää.  Jos tuotetta löytyy myymälän varastosta, niin tuote on noudettavissa viimeistään seuraavana arkipäivänä. Myymälästä ilmoitetaan vielä erikseen kun tilaus on noudettavissa. Noudathan tilauksen mahdollisimman pian ilmoituksen saatuasi.

Lue lisää mattokeidas.fi toimitustavoista täältä >>

SAATAT TARVITA MYÖS