Katso video:

Valssi puuvillamatto

39119
37.05113.05

[yith_wcwl_add_to_wishlist]

Kuvaus

Valssi puuvillamatto

Valssi puuvillamatto on perinteinen puuvillamatto raikkaalla raidoituksella. Lämminhenkinen matto soveltuu niin mökin saunatupaan kuin moderniin kaupunkilaiskotiinkin. Yhdistelemällä kokoja ja värejä toisiinsa saat kotiisi yhtenäisen ja rauhallisen ilmeen.
Olohuoneen sohvaryhmän yhteyteen saat mummolafiilistä yhdistelemällä Valssi maton käytäväkokoja ja keskilattiakokoja toisiinsa.
Matto on molemmin puolin pidettävä.
Hoitona säännöllinen imurointi ja tuuletus, tarvittaessa vesipesu viileällä vedellä. Kuivatus tasossa. Ei puistelua maton päistä.

  • Materiaali: 100% puuvillaa
  • Paino: 1,4 kg/m2
  • Paksuus: 7-12 mm
Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Valssi puuvillamatto”
Toimitus

Matkahuolto lähellä-paketti, nouto lähimmästä Matkahuollosta

Asiakas noutaa tilauksen lähimmästä Matkahuollon toimipisteestä. Asiakas saa matkahuollolta ilmoituksen, kun lähetys on noudettavissa. Matkahuolto säilyttää lähetystä 7 vrk:tta, jonka jälkeen lähetys palautuu takaisin lähettäjälle. Mikäli tilaus sisältää useampia tuotteita, Matkahuolto voi toimittaa lähetyksen monipakettilähetyksenä. Jokaisesta lähetyksestä muodostuu oma lähetystenseurantatunnus.

Posti/Matkahuolto Kotipaketti, kuljetus asunnon ovelle

Kotipaketti on huolettominen ja helpoin vaihtoehto kun haluat saada paketin suoraan kotiisi. Posti/Matkahuolto on yhteydessä asiakkaaseen toimitusajan sopimiseksi. Kuljetukset tapahtuvat suurimmissa kaupungeissa arkisin klo 8-21, muilla alueilla jakelu klo 14 mennessä. Mikäli tilaus sisältää useampia tuotteita, Posti/Matkahuolto voi toimittaa lähetyksen monipakettilähetyksenä. Jokaisesta lähetyksestä muodostuu oma lähetystenseurantatunnus.

Nouto Myymälästä

Voit noutaa tilauksen suoraan Mattokeidas myymälästä Tampereelta. Tilaus toimitetaan keskusvarastolta myymälään noudettavaksi, jos kyseistä tuotetta ei ole myymälän varastossa. Tässä kestää 2-5 arkipäivää.  Jos tuotetta löytyy myymälän varastosta, niin tuote on noudettavissa viimeistään seuraavana arkipäivänä. Myymälästä ilmoitetaan vielä erikseen kun tilaus on noudettavissa. Noudathan tilauksen mahdollisimman pian ilmoituksen saatuasi.

Lue lisää mattokeidas.fi toimitustavoista täältä >>

SAATAT TARVITA MYÖS

8.9036
6.9011.90 Metri