Katso video:

Sofia viskoosimatto

27209

Kuvaus

Sofia viskoosimatto

Sofia viskoosimatto on kaunis ja trendikäs matto kodin oleskelutiloihin. Maton tyylikäs kuosi ja herkullinen väritys antavat matolle näyttävän ilmeen. Matossa on yhdistettynä kauniisti valoa taittavia lyhytnukkaisia kuvioita ja sileää pintaa.
Matto soveltuu erinomaisesti olohuoneeseen sohvaryhmän yhteyteen. Kauniilla matolla saat tilaan väriä ja särmää. Matossa on kauniita roosan ja viininpunaisen sävyjä yhdistettynä hienostuneeseen harmaaseen. Matosta on saatavilla useita eri kokoja. Valitse tilaan tarpeeksi suuri matto, jotta saat tilaan yhtenäisen ja rauhallisen ilmeen.

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sofia viskoosimatto”
Toimitus

Matkahuolto lähellä-paketti, nouto lähimmästä Matkahuollosta

Asiakas noutaa tilauksen lähimmästä Matkahuollon toimipisteestä. Asiakas saa matkahuollolta ilmoituksen, kun lähetys on noudettavissa. Matkahuolto säilyttää lähetystä 7 vrk:tta, jonka jälkeen lähetys palautuu takaisin lähettäjälle. Mikäli tilaus sisältää useampia tuotteita, Matkahuolto voi toimittaa lähetyksen monipakettilähetyksenä. Jokaisesta lähetyksestä muodostuu oma lähetystenseurantatunnus.

Posti/Matkahuolto Kotipaketti, kuljetus asunnon ovelle

Kotipaketti on huolettominen ja helpoin vaihtoehto kun haluat saada paketin suoraan kotiisi. Posti/Matkahuolto on yhteydessä asiakkaaseen toimitusajan sopimiseksi. Kuljetukset tapahtuvat suurimmissa kaupungeissa arkisin klo 8-21, muilla alueilla jakelu klo 14 mennessä. Mikäli tilaus sisältää useampia tuotteita, Posti/Matkahuolto voi toimittaa lähetyksen monipakettilähetyksenä. Jokaisesta lähetyksestä muodostuu oma lähetystenseurantatunnus.

Nouto Myymälästä

Voit noutaa tilauksen suoraan Mattokeidas myymälästä Tampereelta. Tilaus toimitetaan keskusvarastolta myymälään noudettavaksi, jos kyseistä tuotetta ei ole myymälän varastossa. Tässä kestää 2-5 arkipäivää.  Jos tuotetta löytyy myymälän varastosta, niin tuote on noudettavissa viimeistään seuraavana arkipäivänä. Myymälästä ilmoitetaan vielä erikseen kun tilaus on noudettavissa. Noudathan tilauksen mahdollisimman pian ilmoituksen saatuasi.

Lue lisää mattokeidas.fi toimitustavoista täältä >>

SAATAT TARVITA MYÖS

8.9036
6.9011.90 Metri