Katso video:

Riva lyhytnukkainen matto

269429
242.10386.10

Kuvaus

Riva lyhytnukkainen matto

Riva on tyylikäs lyhytnukkainen matto kaikkiin kodin oleskelutiloihin. Neutraalit sävyt sävyt ja pelkistetty kuosi antavat matolle ajattoman ilmeen. Riva on tyylikäs valinta makuuhuoneeseen tai olohuoneen sohvaryhmän yhteyteen.

Voit yhdistää Riva maton niin modernin kuin klassisenkin sisustuksen kanssa. Maton elävä ja aaltomainen pinta antaa matolle ilmettä, mutta samalla se kestää aikaa. Valitse tilaan tarpeeksi iso matto. Olohuoneessa iso matto kokoaa kalustuksen yhtenäiseksi ryhmäksi.

Matto on helppohoitoinen ja vesipestävä. Voit tarvittaessa pyyhkiä tahroja puhtaalla liinalla, älä hankaa turhaan maton pintaa. Käännä mattoa säännöllisesti, näin se kuluu tasaisemmin.

  • Hoitona säännöllinen imurointi ja tuuletus, tarvittaessa vesipesu.
  • Materiaali: 50% polyesteria, 50% polypropeenia
  • Paino: 2,65 kg/m2
  • Paksuus: 12 mm
Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Riva lyhytnukkainen matto”
Toimitus

Matkahuolto lähellä-paketti, nouto lähimmästä Matkahuollosta

Asiakas noutaa tilauksen lähimmästä Matkahuollon toimipisteestä. Asiakas saa matkahuollolta ilmoituksen, kun lähetys on noudettavissa. Matkahuolto säilyttää lähetystä 7 vrk:tta, jonka jälkeen lähetys palautuu takaisin lähettäjälle. Mikäli tilaus sisältää useampia tuotteita, Matkahuolto voi toimittaa lähetyksen monipakettilähetyksenä. Jokaisesta lähetyksestä muodostuu oma lähetystenseurantatunnus.

Posti/Matkahuolto Kotipaketti, kuljetus asunnon ovelle

Kotipaketti on huolettominen ja helpoin vaihtoehto kun haluat saada paketin suoraan kotiisi. Posti/Matkahuolto on yhteydessä asiakkaaseen toimitusajan sopimiseksi. Kuljetukset tapahtuvat suurimmissa kaupungeissa arkisin klo 8-21, muilla alueilla jakelu klo 14 mennessä. Mikäli tilaus sisältää useampia tuotteita, Posti/Matkahuolto voi toimittaa lähetyksen monipakettilähetyksenä. Jokaisesta lähetyksestä muodostuu oma lähetystenseurantatunnus.

Nouto Myymälästä

Voit noutaa tilauksen suoraan Mattokeidas myymälästä Tampereelta. Tilaus toimitetaan keskusvarastolta myymälään noudettavaksi, jos kyseistä tuotetta ei ole myymälän varastossa. Tässä kestää 2-5 arkipäivää.  Jos tuotetta löytyy myymälän varastosta, niin tuote on noudettavissa viimeistään seuraavana arkipäivänä. Myymälästä ilmoitetaan vielä erikseen kun tilaus on noudettavissa. Noudathan tilauksen mahdollisimman pian ilmoituksen saatuasi.

Lue lisää mattokeidas.fi toimitustavoista täältä >>

SAATAT TARVITA MYÖS

8.9036
6.9011.90 Metri