Katso video:

Riika sileäksi kudottu matto

165259
156.75246.05

[yith_wcwl_add_to_wishlist]

Kuvaus

Riika sileäksi kudottu matto

Riika sileäksi kudottu matto on helppohoitoinen sileäpintainen matto tyylikkäällä raidoituksella.
Kokeile sileäpintaista mattoa esimerkiksi ruokapöydän alle, keittiöön tai eteiseen. Sileäpintainen ja helppohoitoinen matto on hyvä valinta esimerkiksi lapsi- ja lemmikkiperheisiin. Matto soveltuu myös ulkotiloihin.
Hoitona säännöllinen imurointi ja tuuletus, tarvittaessa tasovesipesu.

POISTUVA TUOTE!!

  • Materiaali: 100% polypropeeni, pohjassa kevyt lateksikäsittely
  • Paksuus: 5-7 mm, päätykanttaus 11 mm
Arviot (1)

1 arvio tuotteelle Riika sileäksi kudottu matto

  1. Hannele (store manager)

    Todella helppohoitonen matto, ja tyylikäs keittiöpöydän alla. Tykkään suuresti!

Lisää arvio
Toimitus

Matkahuolto lähellä-paketti, nouto lähimmästä Matkahuollosta

Asiakas noutaa tilauksen lähimmästä Matkahuollon toimipisteestä. Asiakas saa matkahuollolta ilmoituksen, kun lähetys on noudettavissa. Matkahuolto säilyttää lähetystä 7 vrk:tta, jonka jälkeen lähetys palautuu takaisin lähettäjälle. Mikäli tilaus sisältää useampia tuotteita, Matkahuolto voi toimittaa lähetyksen monipakettilähetyksenä. Jokaisesta lähetyksestä muodostuu oma lähetystenseurantatunnus.

Posti/Matkahuolto Kotipaketti, kuljetus asunnon ovelle

Kotipaketti on huolettominen ja helpoin vaihtoehto kun haluat saada paketin suoraan kotiisi. Posti/Matkahuolto on yhteydessä asiakkaaseen toimitusajan sopimiseksi. Kuljetukset tapahtuvat suurimmissa kaupungeissa arkisin klo 8-21, muilla alueilla jakelu klo 14 mennessä. Mikäli tilaus sisältää useampia tuotteita, Posti/Matkahuolto voi toimittaa lähetyksen monipakettilähetyksenä. Jokaisesta lähetyksestä muodostuu oma lähetystenseurantatunnus.

Nouto Myymälästä

Voit noutaa tilauksen suoraan Mattokeidas myymälästä Tampereelta. Tilaus toimitetaan keskusvarastolta myymälään noudettavaksi, jos kyseistä tuotetta ei ole myymälän varastossa. Tässä kestää 2-5 arkipäivää.  Jos tuotetta löytyy myymälän varastosta, niin tuote on noudettavissa viimeistään seuraavana arkipäivänä. Myymälästä ilmoitetaan vielä erikseen kun tilaus on noudettavissa. Noudathan tilauksen mahdollisimman pian ilmoituksen saatuasi.

Lue lisää mattokeidas.fi toimitustavoista täältä >>

SAATAT TARVITA MYÖS

8.9036
6.9011.90 Metri