Katso video:

Leea villamatto

149535
134.10481.50

(1 tuotearvio)

Kuvaus

Leea villamatto

Leea villamatto on kaunis käsinkudottu villamatto kodin kaikkiin oleskelutiloihin. Näyttävä kuosi ja pehmeästi toisiinsa sointuvat värit antavat matolle ajattoman ilmeen. Tämä villamatto on takuuvarma katseenvangitsija. Maton päissä on kauniit hapsut.

Tiedot:

 • Materiaali: 80% villaa, 20% puuvillaa
 • Paino: 1,3 kg/m2
 • Paksuus: 7mm
 • Maton alle voi hankkia liukuesteverkon maton liikkumista estämään

Hoito-ohjeet:

 • Hoitona säännöllinen imurointi maton kuteen suuntaisesti
 • Tuuletus ja tarvittaessa ammattimainen tasovesipesu
 • Pienet tahrat voi puhdistaa matosta marseille- tai sappisaippualla ja pienellä määrällä vettä
 • Alkuun villamatosta voi irrota nukkaa.

 

Arviot (1)

1 arvio tuotteelle Leea villamatto

 1. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Vahvistettu arvosteluVahvistettu arvostelu - katso alkuperäinenUlkoinen linkki | fiFinland

Lisää arvio

Toimitus

Postipaketti, nouto lähimmästä Postista

Asiakas noutaa tilauksen lähimmästä Postista tai muusta Postin määrittämästä toimipisteestä. Asiakas saa postilta ilmoituksen, kun lähetys on noudettavissa. Posti säilyttää lähetystä 7 vrk:tta, jonka jälkeen lähetys palautuu takaisin lähettäjälle. Mikäli tilaus sisältää useampia tuotteita, Posti voi toimittaa lähetyksen monipakettilähetyksenä. Jokaisesta lähetyksestä muodostuu oma lähetystenseurantatunnus.

Posti Kotipaketti, kuljetus asunnon ovelle

Koronavirustilanteesta johtuen Posti toimittaa tilauksen asiakkaan asunnon ovelle, eikä sisälle asuntoon kuten normaalitilanteessa. Posti on yhteydessä asiakkaaseen toimitusajan sopimiseksi. Kuljetukset tapahtuvat suurimmissa kaupungeissa arkisin klo 8-21, muilla alueilla jakelu klo 14 mennessä. Mikäli tilaus sisältää useampia tuotteita, Posti voi toimittaa lähetyksen monipakettilähetyksenä. Jokaisesta lähetyksestä muodostuu oma lähetystenseurantatunnus.

Nouto Myymälästä

Voit noutaa tilauksen suoraan Mattokeidas myymälästä Tampereelta. Tilaus toimitetaan keskusvarastolta myymälään noudettavaksi, jos kyseistä tuotetta ei ole myymälän varastossa. Tässä kestää 2-5 arkipäivää.  Jos tuotetta löytyy myymälän varastosta, niin tuote on noudettavissa viimeistään seuraavana arkipäivänä. Myymälästä ilmoitetaan vielä erikseen kun tilaus on noudettavissa. Noudathan tilauksen mahdollisimman pian ilmoituksen saatuasi.

SAATAT TARVITA MYÖS