Katso video:

Jasmine nukkamatto

155319
131.75271.15

(1 tuotearvio)

Kuvaus

Jasmine nukkamatto

Jasmine nukkamatto on todella pehmeä ja nukka on silkkisen pehmoinen. Maton nukka on kudottu seitinohuesta langasta joka tekee pinnasta ainutlaatuisen pehmoisen jalalle. Kauniit maanläheiset sävyt sopivat tämän päivän sisustamiseen ja monenlaiseen kotiin. Maton nukka on polyesteria ja maton pohja on puuvillaa. Jos haet kotiisi täydellisen pehmeää mattoa niin Jasmine nukkamatto on valintasi. Jasmine maton pinnassa on eläväinen kiilto joka tekee siitä näyttävän sisustuselementin. Superpehmeä Jasmine matto tuntuu erittäin miellyttävältä jalan alla, joten matto on loistava valinta esimerkiksi olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen. Matosta on saatavilla neljä eri väriä: Valkoinen, hopea, harmaa ja pellava. Lisäksi mattoa saa useassa eri koossa ja myös pyöreänä.

  • Materiaali polyester/ puuvilla
  • Tasovesipesu
  • Valmistusmaa: Kiina
  • Helppohoitoinen matto
  • Nukka on käsitelty likaa hylkiväksi

Tuotteesta muualla kirjoitettua:

 

Arviot (1)

1 arvio tuotteelle Jasmine nukkamatto

  1. Saara A. (varmistettu kirjoittaja)

    fiFinland Proper, Finland

    Ehdottomasti paras matto lapsi ja koiratalouteen (jossa sattuu ja tapahtuu) tahrat helppo pyyhkäistä pois😍

Lisää arvio

Toimitus

Postipaketti, nouto lähimmästä Postista

Asiakas noutaa tilauksen lähimmästä Postista tai muusta Postin määrittämästä toimipisteestä. Asiakas saa postilta ilmoituksen, kun lähetys on noudettavissa. Posti säilyttää lähetystä 7 vrk:tta, jonka jälkeen lähetys palautuu takaisin lähettäjälle. Mikäli tilaus sisältää useampia tuotteita, Posti voi toimittaa lähetyksen monipakettilähetyksenä. Jokaisesta lähetyksestä muodostuu oma lähetystenseurantatunnus.

Posti Kotipaketti, kuljetus asunnon ovelle

Koronavirustilanteesta johtuen Posti toimittaa tilauksen asiakkaan asunnon ovelle, eikä sisälle asuntoon kuten normaalitilanteessa. Posti on yhteydessä asiakkaaseen toimitusajan sopimiseksi. Kuljetukset tapahtuvat suurimmissa kaupungeissa arkisin klo 8-21, muilla alueilla jakelu klo 14 mennessä. Mikäli tilaus sisältää useampia tuotteita, Posti voi toimittaa lähetyksen monipakettilähetyksenä. Jokaisesta lähetyksestä muodostuu oma lähetystenseurantatunnus.

Nouto Myymälästä

Voit noutaa tilauksen suoraan Mattokeidas myymälästä Tampereelta. Tilaus toimitetaan keskusvarastolta myymälään noudettavaksi, jos kyseistä tuotetta ei ole myymälän varastossa. Tässä kestää 2-5 arkipäivää.  Jos tuotetta löytyy myymälän varastosta, niin tuote on noudettavissa viimeistään seuraavana arkipäivänä. Myymälästä ilmoitetaan vielä erikseen kun tilaus on noudettavissa. Noudathan tilauksen mahdollisimman pian ilmoituksen saatuasi.