Katso video:

Ilona räsymatto

9.5049
9.0346.55

(6 tuotearviota)

[yith_wcwl_add_to_wishlist]

Kuvaus

Ilona räsymatto

Ilona räsymatto on perinteinen räsymatto niin kotiin kuin mökillekin. Iloisen kirjava puuvillamatto kudotaan tekstiiliteollisuuden ylijäämämateriaalista. Matto on kaksipuoleinen. Ilona räsymatto on erinomainen joka kodin yleismatto.

Hoitona säännöllinen imurointi, tuuletus ja tarvittaessa vesipesu. Älä ravistele mattoa. Kuosittele kosteana pesun jälkeen. Kuivaa tasossa auringolta suojassa.

 • Materiaali: 60% puuvillaa, 40% polyesteria
 • Maton paksuus: 6 mm
 • Paino: 1,2 kg/m²

Mikä on räsymatto?

Räsymatto eli riepumatto on perinteinen suomalainen, monesti kierrätysmateriaaleista käsin tehty matto. Räsymatolle on ominaista pirteät värit ja raitakuviointi. Se on myös ekologinen matto ja kestävä käyttää. Räsymaton valmistus on monesti työlästä ja hidasta hommaa, mutta lopputulos on aina kutojalle uniikki matto.

Onko Ilona räsymatto konepestävä?

Pienikokoisten räsymattojen pesu onnistuu yleensä hyvin kotona pyykinpesukoneessa, mutta linkouksen kierrosnopeus kannattaa laskea normaalia alhaisemmaksi, jotta matto ei pääse “venymään” ja se ei vaurioidu. Toki matolle on aina parempi jos sinulla on aikaa kuivattaa se tasossa. Jos matto on isompi niin räsymatoille suositellaan tasovesipesua.

Räsymaton kuivattamiseen paras sää on hieman tuulinen alkukesän päivä. Älä kuivata mattoa pitkiä aikoja auringossa, sillä aurinko voi haalistaa maton värejä. Ripusta värikäs räsymatto kuivumaan siten, että vesi valuu maton kuteiden suuntaisesti. Kotona sisällä hyvä paikka kuivattaa räsymattoa on esimerkiksi kodinhoitohuone tai kylpyhuone niin, että huoneessa pääsee kiertämään ilma hyvin.

Arviot (6)

6 arviota tuotteelle Ilona räsymatto

 1. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Hinta-laatusuhde kohdallaan. Mökin terassille sopivat matot.

 2. Sanna (varmistettu kirjoittaja)

  fiFinland

 3. Hannale T. (varmistettu kirjoittaja)

  fiFinland

  Toimii hyvin

 4. Arja S. (varmistettu kirjoittaja)

  fiUusimaa, Finland

 5. Jyrki B. (varmistettu kirjoittaja)

  fiUusimaa, Finland

  Hinta-laatusuhde kohdillaan! Aika tiukkaa neuletta. 👍

 6. Timo D. (varmistettu kirjoittaja)

  fiUusimaa, Finland

Lisää arvio
Toimitus

Matkahuolto lähellä-paketti, nouto lähimmästä Matkahuollosta

Asiakas noutaa tilauksen lähimmästä Matkahuollon toimipisteestä. Asiakas saa matkahuollolta ilmoituksen, kun lähetys on noudettavissa. Matkahuolto säilyttää lähetystä 7 vrk:tta, jonka jälkeen lähetys palautuu takaisin lähettäjälle. Mikäli tilaus sisältää useampia tuotteita, Matkahuolto voi toimittaa lähetyksen monipakettilähetyksenä. Jokaisesta lähetyksestä muodostuu oma lähetystenseurantatunnus.

Posti/Matkahuolto Kotipaketti, kuljetus asunnon ovelle

Kotipaketti on huolettominen ja helpoin vaihtoehto kun haluat saada paketin suoraan kotiisi. Posti/Matkahuolto on yhteydessä asiakkaaseen toimitusajan sopimiseksi. Kuljetukset tapahtuvat suurimmissa kaupungeissa arkisin klo 8-21, muilla alueilla jakelu klo 14 mennessä. Mikäli tilaus sisältää useampia tuotteita, Posti/Matkahuolto voi toimittaa lähetyksen monipakettilähetyksenä. Jokaisesta lähetyksestä muodostuu oma lähetystenseurantatunnus.

Nouto Myymälästä

Voit noutaa tilauksen suoraan Mattokeidas myymälästä Tampereelta. Tilaus toimitetaan keskusvarastolta myymälään noudettavaksi, jos kyseistä tuotetta ei ole myymälän varastossa. Tässä kestää 2-5 arkipäivää.  Jos tuotetta löytyy myymälän varastosta, niin tuote on noudettavissa viimeistään seuraavana arkipäivänä. Myymälästä ilmoitetaan vielä erikseen kun tilaus on noudettavissa. Noudathan tilauksen mahdollisimman pian ilmoituksen saatuasi.

Lue lisää mattokeidas.fi toimitustavoista täältä >>

SAATAT TARVITA MYÖS

8.9036
6.9011.90 Metri