Katso video:

Bubble sileäksi kudottu matto

5973
56.0569.35

(6 tuotearviota)

Kuvaus

Bubble on sileäksi kudottu matto kaikkiin kodin sisätiloihin. Tyylikäs kuosi ja neutraali väritys antaa matollle ajattoman ja modernin ilmeen. Liukuestepohjaus pitää maton paikoillaan. Maton sileäpinta on erittäin helppo pitää puhtaana.

 • Materiaali polypropeeni, latex liukuestepohjaus
 • vesipestävissä
Arviot (6)

6 arviota tuotteelle Bubble sileäksi kudottu matto

 1. Tuovi (varmistettu kirjoittaja)

  fiFinland

 2. tuula s. (varmistettu kirjoittaja)

  fiFinland Proper, Finland

  Matot oli sellaiset kun kuvassa käy moneen kohteeseen. Palvelu oli nopeaa .

 3. Petra (varmistettu kirjoittaja)

  fiUusimaa, Finland

  Hyvännäköinen, siisti matto, pysyy hyvin paikoillaan

 4. Veikko V. (varmistettu kirjoittaja)

  fiFinland

  Tuote oli just sellainen mitä olin tilaamassakin, ja plussaa oli vielä edullinen hintakin hyvälaatuisen tuotteeseen nähden.

 5. pasi v. (varmistettu kirjoittaja)

  fiFinland

  Laatu hyvä. Hyvännäköinen

 6. Raija Korkala (varmistettu kirjoittaja)

  Mahtava ja paikallaan pysyvä koiraperheen matto. Koko huone on siistimmän oloinen!

Lisää arvio
Toimitus

Matkahuolto lähellä-paketti, nouto lähimmästä Matkahuollosta

Asiakas noutaa tilauksen lähimmästä Matkahuollon toimipisteestä. Asiakas saa matkahuollolta ilmoituksen, kun lähetys on noudettavissa. Matkahuolto säilyttää lähetystä 7 vrk:tta, jonka jälkeen lähetys palautuu takaisin lähettäjälle. Mikäli tilaus sisältää useampia tuotteita, Matkahuolto voi toimittaa lähetyksen monipakettilähetyksenä. Jokaisesta lähetyksestä muodostuu oma lähetystenseurantatunnus.

Posti/Matkahuolto Kotipaketti, kuljetus asunnon ovelle

Kotipaketti on huolettominen ja helpoin vaihtoehto kun haluat saada paketin suoraan kotiisi. Posti/Matkahuolto on yhteydessä asiakkaaseen toimitusajan sopimiseksi. Kuljetukset tapahtuvat suurimmissa kaupungeissa arkisin klo 8-21, muilla alueilla jakelu klo 14 mennessä. Mikäli tilaus sisältää useampia tuotteita, Posti/Matkahuolto voi toimittaa lähetyksen monipakettilähetyksenä. Jokaisesta lähetyksestä muodostuu oma lähetystenseurantatunnus.

Nouto Myymälästä

Voit noutaa tilauksen suoraan Mattokeidas myymälästä Tampereelta. Tilaus toimitetaan keskusvarastolta myymälään noudettavaksi, jos kyseistä tuotetta ei ole myymälän varastossa. Tässä kestää 2-5 arkipäivää.  Jos tuotetta löytyy myymälän varastosta, niin tuote on noudettavissa viimeistään seuraavana arkipäivänä. Myymälästä ilmoitetaan vielä erikseen kun tilaus on noudettavissa. Noudathan tilauksen mahdollisimman pian ilmoituksen saatuasi.

Lue lisää mattokeidas.fi toimitustavoista täältä >>

SAATAT TARVITA MYÖS

8.9036
6.9011.90 Metri