Katso video:

Andi nukkamatto

249389
236.55369.55

Kuvaus

Andi nukkamatto

Andi nukkamatto on pehmeä nukkamatto värikkäällä paimentolaishenkisellä kuosilla. Upea kuosi antaa matolle trendikkään ilmeen. Helppohoitoinen matto sopii erityisesti kodin oleskelutiloihin. Todellinen katseenvangitsija niin olohuoneessa kuin makuuhuoneessakin.

  • Materiaali: 100% polypropeenia, pohja juuttia, pohjassa lateksia
  • Paksuus: 25 mm
  • Paino: 2,25 kg/m2
  • Hoito-ohje: Säännöllinen imurointi ja tuuletus. Tarvittaessa tasovesipesu max 30 astetta
Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Andi nukkamatto”
Toimitus

Matkahuolto lähellä-paketti, nouto lähimmästä Matkahuollosta

Asiakas noutaa tilauksen lähimmästä Matkahuollon toimipisteestä. Asiakas saa matkahuollolta ilmoituksen, kun lähetys on noudettavissa. Matkahuolto säilyttää lähetystä 7 vrk:tta, jonka jälkeen lähetys palautuu takaisin lähettäjälle. Mikäli tilaus sisältää useampia tuotteita, Matkahuolto voi toimittaa lähetyksen monipakettilähetyksenä. Jokaisesta lähetyksestä muodostuu oma lähetystenseurantatunnus.

Posti/Matkahuolto Kotipaketti, kuljetus asunnon ovelle

Kotipaketti on huolettominen ja helpoin vaihtoehto kun haluat saada paketin suoraan kotiisi. Posti/Matkahuolto on yhteydessä asiakkaaseen toimitusajan sopimiseksi. Kuljetukset tapahtuvat suurimmissa kaupungeissa arkisin klo 8-21, muilla alueilla jakelu klo 14 mennessä. Mikäli tilaus sisältää useampia tuotteita, Posti/Matkahuolto voi toimittaa lähetyksen monipakettilähetyksenä. Jokaisesta lähetyksestä muodostuu oma lähetystenseurantatunnus.

Nouto Myymälästä

Voit noutaa tilauksen suoraan Mattokeidas myymälästä Tampereelta. Tilaus toimitetaan keskusvarastolta myymälään noudettavaksi, jos kyseistä tuotetta ei ole myymälän varastossa. Tässä kestää 2-5 arkipäivää.  Jos tuotetta löytyy myymälän varastosta, niin tuote on noudettavissa viimeistään seuraavana arkipäivänä. Myymälästä ilmoitetaan vielä erikseen kun tilaus on noudettavissa. Noudathan tilauksen mahdollisimman pian ilmoituksen saatuasi.

Lue lisää mattokeidas.fi toimitustavoista täältä >>

SAATAT TARVITA MYÖS

8.9036
6.9011.90 Metri