Katso video:

Alpi villamatto

65439
58.50395.10

Kuvaus

Alpi villamatto

Helppohoitoinen sileäpintainen villamatto. Tyylikäs ja ajaton kuosi sopii niin moderniin kuin perinteiseenkin sisustukseen. Valmistettu sertifioidusta villasta.

Alpi villamatosta on saatavilla keskilattiakoot aina 200×300 cm kokoiseen mattoon asti. Lisäksi matosta on saatavilla käytävämattokoot 80cm leveänä.

  • Materiaali: 100% villaa, pohjassa juuttia
  • Paksuus: 9 mm
  • Paino: 2,2 kg/m2
  • Hoito-ohje: Säännöllinen imurointi ja tuuletus. Tasovesipesu max. 30 astetta

Huom! Mattoa on saatavilla myös rullasta käytävämatoksi haluamallasi pituudella. Katso täältä >>

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Alpi villamatto”
Toimitus

Matkahuolto lähellä-paketti, nouto lähimmästä Matkahuollosta

Asiakas noutaa tilauksen lähimmästä Matkahuollon toimipisteestä. Asiakas saa matkahuollolta ilmoituksen, kun lähetys on noudettavissa. Matkahuolto säilyttää lähetystä 7 vrk:tta, jonka jälkeen lähetys palautuu takaisin lähettäjälle. Mikäli tilaus sisältää useampia tuotteita, Matkahuolto voi toimittaa lähetyksen monipakettilähetyksenä. Jokaisesta lähetyksestä muodostuu oma lähetystenseurantatunnus.

Posti/Matkahuolto Kotipaketti, kuljetus asunnon ovelle

Kotipaketti on huolettominen ja helpoin vaihtoehto kun haluat saada paketin suoraan kotiisi. Posti/Matkahuolto on yhteydessä asiakkaaseen toimitusajan sopimiseksi. Kuljetukset tapahtuvat suurimmissa kaupungeissa arkisin klo 8-21, muilla alueilla jakelu klo 14 mennessä. Mikäli tilaus sisältää useampia tuotteita, Posti/Matkahuolto voi toimittaa lähetyksen monipakettilähetyksenä. Jokaisesta lähetyksestä muodostuu oma lähetystenseurantatunnus.

Nouto Myymälästä

Voit noutaa tilauksen suoraan Mattokeidas myymälästä Tampereelta. Tilaus toimitetaan keskusvarastolta myymälään noudettavaksi, jos kyseistä tuotetta ei ole myymälän varastossa. Tässä kestää 2-5 arkipäivää.  Jos tuotetta löytyy myymälän varastosta, niin tuote on noudettavissa viimeistään seuraavana arkipäivänä. Myymälästä ilmoitetaan vielä erikseen kun tilaus on noudettavissa. Noudathan tilauksen mahdollisimman pian ilmoituksen saatuasi.

Lue lisää mattokeidas.fi toimitustavoista täältä >>

SAATAT TARVITA MYÖS

8.9036
6.9011.90 Metri