Näytetään kaikki 8 tulosta

Terassimatot

Hanki terassimatot terassille tai parvekkeelle ja nauti lisätilasta. Säänkestävä katettuihin ulkotiloihin, terassille ja parvekkeelle, soveltuva matto. Matto voi olla katetuissa ja kuivissa tiloissa paikallaan ympäri vuoden.

Näytä lisää

19.9036.90 Metri
19.9065 Metri
Ale!
31.5046.90 Metri
55249
52.25236.55
39189
37.05179.55
45125
42.75118.75
49175
46.55166.25


Mikä on hyvä terassimatto tai parvekematto? 

Terassimatto tai parvekematto kannattaa valita tila ja olosuhteet huomioiden. Jos tila on katettu niin silloin käy materiaalina tilaan mikä tahansa ulkomatto. Jos parveke tai ulkotila on lisäksi vielä lasitettu niin tuolloin voit valita maton tällaiseen tilaan vielä vapaammin. Kauniista luonnonmateriaaleista valmistetut matot, kuten hamppu- ja juuttimatot sekä sisalmatot sopivat hyvin myös katettuihin ulkotiloihin. Muovimatto on helppohoitoinen ja kestää hyvin kosteutta ja aurinkoa, joten se soveltuu myös erinomaisesti ulkokäyttöön. Perinteinen terassimatto takaa, että terassilla on viihtyisää ja miellyttävää jaloitella pehmeän alustan päällä. Sinun ei tarvitse vaivautua pukemaan edes jalkineita, kun ulos voi kätevästi astua suoraan sisätiloista. Terassimatto sopii erinomaisesti myös parvekkeelle, josta voit helposti loihtia viihtyisän lisähuoneen ja näin voit nautiskella kesäauringosta pehmeä matto jalkojen alla. Terassimattoa on saatavilla omien mittojen mukaan rullasta. Rullaleveydet terassimatossa ovat 133 cm, 200 cm ja 400 cm leveä. Lisäksi valikoimassamme on saatavilla useita eri värejä näistä rullista.

Voiko terassimattoa tai parvekemattoa käyttää myös sisällä?

Kyllä voi, vaikkakin terassimatto ja parvekematto on ensisijaisesti suunniteltu pidettäväksi ulkona. Mattoa voi siis ehdottomasti käyttää myös sisätiloissa, ulos tarkoitettu matto voi olla sisätiloissa erittäin hyödyllinen. Esimerkiksi kodin eteistilat ja muut herkästi likaantuvat tilat suojaat hyvin terassi- tai parvekematolla.

Ovatko ulkomatot vedenpitäviä?

Ulkokäyttöön tarkoitetut terassimatot ja parvekematot eivät yleensä ole täysin vesitiiviitä, mutta ne kestävät hyvin vettä ja likaa, joten ne ovat vedenkestäviä. Matot kestävät monesti hyvin vettä, mutta on suositeltavaa välillä kuivattaa mattoa jos se altistuu jatkuvasti rankalle vesisateelle eikä pääsisi kuivumaan.
Mittatilaus