Näytetään tulokset 1–32 / 56

Kumipohjainen matto

Kumipohjainen matto on matto, jossa maton alapuolella on kumi- tai lateksipohja. Kumipohja auttaa pitämään maton paikallaan ja estää sen liukumisen lattialla. Kumipohjaiset matot ovat yleensä valmistettu pehmeästä kankaasta tai muusta materiaalista, joka tuntuu miellyttävältä jalkojen alla.

Kumipohjaiset matot ovat erittäin suosittuja erityisesti alueilla, joilla on paljon liikennettä, kuten eteisissä ja käytävillä. Ne ovat myös yleisiä kylpyhuoneissa, koska niiden kumi- tai lateksipohja auttaa pitämään ne paikallaan märällä ja liukkaalla lattialla.

Kumipohjaiset matot ovat yleensä helppoja puhdistaa ja hoitaa. Niitä voidaan imuroida tai ravistaa, ja useimmat niistä voidaan pestä mattolaiturilla tai kotona käsin. Kun puhdistat kumipohjaista mattoa, varmista, että pohja ei vahingoitu, jotta se ei menetä pitävyyttään.

Vaikka kumipohjaiset matot ovat yleensä kestäviä, ne voivat kulua ja menettää pitoaan ajan myötä. Jos huomaat, että matto ei enää pysy paikallaan tai sen pohja on kulunut, on aika hankkia uusi matto.

PS. Kaikista VM Carpet matoista löytyy myös pitävä pohjaus. VM Carpetin pohjatuissa matoissa on EVA- tai EVAPOLYTEX -pohjaus, joka pitää maton ryhdikkäänä ja estää maton liukumisen jalan alla. EVA on lyhenne sanoista etyleeni-vinyyli-asetaatti.

Kumipohjainen käytävämatto

Kumipohjainen käytävämatto on matto, joka on suunniteltu erityisesti käytäville ja alueille, joilla on paljon liikennettä. Se on valmistettu pehmeästä kankaasta tai muusta materiaalista, joka tuntuu miellyttävältä jalkojen alla, ja maton alla on kumi- tai lateksipohja, joka auttaa pitämään maton paikallaan ja estää sen liukumisen lattialla.

Kumipohjaiset käytävämatot ovat erittäin kestäviä ja kestävät hyvin kulutusta ja rasitusta. Ne ovat myös helppoja puhdistaa ja hoitaa, ja niitä voidaan imuroida, ravistaa tai pestä mattolaiturilla tai käsin.

Kumipohjaisia käytävämattoja on yleensä saatavilla eri väreissä, kuvioissa ja monessa eri koossa, joten voit valita juuri sinun tarpeisiisi sopivan maton. Ne voivat myös auttaa suojaamaan lattiaa kulumiselta ja likaantumiselta.

Kumipohjaista käytävämattoa valitessa kannattaa kiinnittää huomiota sen pohjan laatuun. Pohjan tulee olla tarpeeksi paksu ja laadukas, jotta se pysyy paikallaan ja estää maton liukumisen. Joskus kannattaa myös harkita käytävämaton kiinnittämistä paikalleen teipillä tai muilla kiinnitysmenetelmillä, jotta se pysyy varmasti paikallaan.

Kaiken kaikkiaan kumipohjainen käytävämatto on hyvä valinta, kun haluat suojata lattiaasi, vähentää liukastumisriskiä ja lisätä kodin turvallisuutta ja viihtyisyyttä.

19.9036.90 Metri
29649
23.20519.20
Ale!
Ale!
2347 Metri
1726 Metri
Ale!
19.9524.90 Metri
12.90179
12.26170.05
1275
11.4071.25