TOIMITUSTAVAT VERKKOKAUPASSAMME

Tarjoamme Mattokeidas.fi verkkokaupassa asioiville asiakkaillemme useita eri toimitusvaihtoehtoja. Käytämme luotettavia ja tunnettuja logistiikkayhtiöitä kuten Posti, Matkahuolto ja Itella.

toimitustavat posti-itella-matkahuolto

Toimitusaika

 Nopeat ja luotettavat toimitukset

Toimitusaika varastotuotteilla 2-5 arkipäivää

Toimitukset Suomen varastoista, jotka sijaitsevat Jyväskylässä, Hollolassa ja Tampereella

 Mittatilaustuotteissa ja muissa erikoistöissä toimitusaika voi olla pidempi, jopa 1 – 4 viikkoa

Toimitusmaksu

Ilmainen toimitus kotiin yli 129€ tilauksille – Posti Kotipaketti

Postipaketti  –  6,90€

Posti kotipaketti  –  13,90€

 Nouto Mattokeidas myymälästä Tampereelta ilman toimituskuluja

Postipaketti, nouto lähimmästä Postista

Asiakas noutaa tilauksen lähimmästä Postista tai muusta Postin määrittämästä toimipisteestä. Asiakas saa postilta ilmoituksen, kun lähetys on noudettavissa. Posti säilyttää lähetystä 7 vrk:tta, jonka jälkeen lähetys palautuu takaisin lähettäjälle. Mikäli tilaus sisältää useampia tuotteita, Posti voi toimittaa lähetyksen monipakettilähetyksenä. Jokaisesta lähetyksestä muodostuu oma lähetystenseurantatunnus.
 

Posti Kotipaketti, kuljetus asunnon ovelle

Koronavirustilanteesta johtuen Posti toimittaa tilauksen asiakkaan asunnon ovelle, eikä sisälle asuntoon kuten normaalitilanteessa. Posti on yhteydessä asiakkaaseen toimitusajan sopimiseksi. Kuljetukset tapahtuvat suurimmissa kaupungeissa arkisin klo 8-21, muilla alueilla jakelu klo 14 mennessä. Mikäli tilaus sisältää useampia tuotteita, Posti voi toimittaa lähetyksen monipakettilähetyksenä. Jokaisesta lähetyksestä muodostuu oma lähetystenseurantatunnus.
 

Nouto Myymälästä

Voit noutaa tilauksen suoraan Mattokeidas myymälästä Tampereelta. Tilaus toimitetaan keskusvarastolta myymälään noudettavaksi, jos kyseistä tuotetta ei ole myymälän varastossa. Tässä kestää 2-5 arkipäivää.  Jos tuotetta löytyy myymälän varastosta, niin tuote on noudettavissa viimeistään seuraavana arkipäivänä. Myymälästä ilmoitetaan (tekstiviesti ilmoitus) vielä erikseen kun tilaus on noudettavissa. Noudathan tilauksen mahdollisimman pian ilmoituksen saatuasi.

 
Lue vielä tarkemmin toimitusehdoista täältä.
Lue lisää maksutavoista täältä.