PALVELUT

Olemme täällä juuri sinua varten, joten älä epäröi olla yhteydessä, kun mietit mikä matto tai materiaali soveltuu kaikista parhaiten juuri sinun kotiisi.

Suunnitteluapu & Mittatilausmatot

Olemme täällä juuri sinua varten, joten älä epäröi olla yhteydessä, kun mietit, mikä matto tai materiaali soveltuu kaikista parhaiten juuri sinun kotiisi.  Voit soittaa Mattokeidas asiakaspalveluun (p. +358 50 501 5668) arkisin klo 10-18 ja lauantaisin klo 10-16 sekä sunnuntaisin klo 12-16 tai olla yhteydessä sähköpostilla tampere@mattokeidas.fi. Lähetä meille kuva tilasta, johon mattoa haet ja me autamme sinua löytämään maton juuri sinun tarpeiden mukaan. Palvelemme myös joustavasti verkkokaupan live chätissä!

Etsit sitten mattoa asuntoautoon, jahdillesi tai mihin vain haastavampaan tilaan. Me Mattokeitaalla olemme sinun apunasi ja voimme toteuttaa erikoismittaiset ja erikoismuotoiset matot toiveidesi mukaan, joten ole yhteydessä.

Mattokeidas valikoimasta löydät myös VM Carpetin matot, joista on mahdollista tilata matto omien mittojen mukaan. VM Carpetilla löytyy useita eri kuoseja niin nukkamatoista kuin sileäksikudotuista villamatoista. Katso valikoima TÄÄLTÄ.

Tisca Villamatot kudotaan käsin Itävallassa. Kaikki Tisca malliston matot ovat käsintehtyjä ja yksilöllisiä villamattoja. Tiscan väripaletista löytyy noin 96 eri värivaihtoehtoa, mikäli etsinnässä on moderni käsintehty matto, Tisca on sinun valintasi. Kysy asiakaspalvelustamme lisää tai tutustu Tiscan mallistoon lisää Wool rugs & sisal rugs – beautiful unique pieces for a lifetime | Tisca rugs – Tisca

MITTATILAUSMATOT KÄYTÄVÄMATOT

Aidot käsinsolmitut matot

Tällä hetkellä Mattokeitaan omassa valikoimassa on vain rajattu valikoima aitoja käsinsolmittuja villamattoja, mutta laajan yhteistyöverkoston kautta voimme etsiä sinulle sopivan maton, oli kyseessä sitten aito Silkkimatto tai Pakistanilainen käsinsolmittu matto. Kerro meille etsimäsi maton koko ja väritys niin laitamme etsinnän käyntiin ja olemme sinuun yhteydessä sopivan maton löydyttyä!

ITÄMAISTYYLISET MATOT

Lanka- ja nauhakanttaus

Lankakanttaus

Valikoimastamme löytyy runsaasti omalla mitalla olevia mattoja, kuten käytävämatot. Näistä leikkaamme asiakkaan oman mitan mukaisen maton ja teemme mattojen päätyihin lankakanttauksen. Teemme aina lankakanttauksen matonvärillä, lanka erissä voi olla pieniä värieroja riippuen aina mistä erästä kyseinen lanka on. Ompelijamme kuitenkin katsoo ettei suuria värieroja ole. Lankakanttauksen hintaan vaikuttaa kantattavan maton leveys. Jokaisessa tuotteessa on erikseen ilmoitettu kanttauksen hinnoittelu.

Nauhakanttaus

Voit halutessasi valita omalla mitalla oleviin tuotteisiin Sisal tai Naturale-Silmu nauhakanttauksen. Nauhakanttaus antaa mattoon ryhtiä ja maton päät pysyvät hyvin ryhdissään. Nauhakanttaus toteutetaan aina mattoon sopivalla värillä. Puuvillanauha on noin 60 -70 mm leveä ja se käännetään maton reunaan niin, että näkyvälle puolelle jää näkyviin nauhaa noin 20 – 30mm. Sisal matot omellaan vain leikatuista päädyistä. Naturale- Silmun maton kanttaamme jokaisen sivun, koska mattoa ei ole valmiiksi huoliteltu tehtaalta tullessa ja se voi muuten purkaantua. Naturaale- Silmuun kanttaamme langalla tai nauhalla AINA joka sivun, joten valitse tuotekortilla haluamasi päiden huolittelu. Nauhakanttauksen hintaan vaikuttaa kantattavan maton leveys. Jokaisessa tuotteessa on erikseen ilmoitettu kanttauksen hinnoittelu.

Pesulapalvelu

On tärkeä valita oikea pesumenetelmä maton mukaan. Yhteistyö pesulamme pesee matot asiantuntevasti ja huolellisesti, oli kyseessä sitten aito itämainen matto silkistä tai villasta, nahkainen talja tai karvalankamatto. Pesumenetelminä käytetään tasopesuja, kemiallista pesua tai emulsiopesua, riippuen maton materiaalin vaatimuksista. Kysy lisää mattojen oikeaoppisesta pesusta ja yhteistyökumppanimme pesulapalvelusta. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään: tampere@mattokeidas.fi | +358 50 501 5668

Mattokeidas.fi uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen niin saat tiedon uutuuksista, tarjouksista ja osallistut automaattisesti kaikkiin arvontoihin.

LUE LISÄÄ & TILAA UUTISKIRJE

Arvostele tuote & palvelu

Mitä mieltä olit ostamastasi tuotteesta? Olitko tyytyväinen myymälässä saamaasi palveluun? Jaa kokemuksesi tuotteesta ja/tai palvelusta. Se on meille ja muille asiakkaille ensiarvoisen tärkeää.

LUE LISÄÄ & arvostele

Matonpesupaikat & Mattolaiturit

Käy kurkkaamassa yleiset infot matonpesupaikoista ja mattolaitureista. Löydä helposti eri paikkakuntien ilmaiset matonpesupaikat ja pese mattosi kesäaikaan mattolaiturilla tai matonpesupaikalla.

KATSO LISÄÄ

Olisiko näistä vielä apua?

yhteystiedot hoito-ohjeet usein kysyttyä