MATTOKEIDAS MYYMÄLÄ

Tampere, Lielahti

Possijärvenkatu 1, 33400 Tampere

Myymälä avoinna: Ma-Pe 10-18 | La 10-16 | Su 12-16

Puhelin: +358 50 501 5668

Sähköposti: [email protected]

Suomen monipuolisin palveleva mattokauppa Tampereella. Tervetuloa asioimaan Mattokeidas myymälään Tampereen Lielahteen. Verkkokauppa avoinna 24/7.

Maksutavat: Mastercard, Visa, käteinen

Vuoden 2022 poikkeusaukioloajat:

Ti 6.12 Suljettu | (Suomen Itsenäisyyyspäivä)

La 24.12 Suljettu | (Jouluaatto)

Su 25.12 Suljettu | (Joulupäivä)

Ma 26.12 Suljettu | (Tapaninpäivä)

La 31.12 Myymälä avoinna 10-14 (Uudenvuoden aatto)

Su 1.1.2023 Suljettu (Uudenvuoden päivä)

 

Mattokauppa Tampereella | Mattojen erikoisliike Tampere

Mattokeidas Tampereen myymälä on kooltansa noin 200 m2. Lisäksi myymälän yhteydessä on pieni varastotila. Myymälä toimii myös verkkokauppatilauksien noutopisteenä. Tarjoamme aina ilmaisen toimituksen verkkokaupan kautta tehdyille tilauksille kun valitset toimitustavaksi Nouto myymälästä. Myymälän valikoimassa pidämme suosituimpia tuotteitamme ja pyrimme pitämään tuotteiden myymäläsaatavuuden korkealla, jotta saat tuotteet heti mukaan.

Mattokauppa Tampere Mattokeidas
Mattokeidas Tampereen myyymälä

Laadukas ja monipuolinen valikoima

Mattokeidas Tampereen myymälä sisältää läpileikkauksen laadukkaasta, monipuolisesta ja ajanmukaisesta valikoimastamme. Tampereen myymälästä löydät matot ja sisustustuotteet sinun kotisi sisustukseen. Tahdommekin tarjota kodin sisustajalle inspiraatioita ja ratkaisuita laadukkailla tuotteilla. Olemme ennen kaikkea palveleva mattojen erikoisliike. Myymästä löydät paljon erilaisia mattoja esimerkiksi seuraavista tuoteryhmistä: Villamatot, puuvillamatot, käytävämatot, nukkamatot, viskoosimatot, VM Carpet matot, kylpyhuonematot, sisalmatot ja Narma matot. Meiltä onnistuu myös mittatilausmattojen tilaaminen ja kauttamme saa paljon esimerkiksi käytävämattoja omilla mitoilla. Lisäksi Narma ja VM Carpet maton saa myös täysin mittatilauksena omien mittojen mukaan jos peruskoot eivät jostain syystä soveltuisikaan sinun kotiisi.

Palvelevan paikallisen mattokaupan lisäksi verkkokaupan kautta valikoimassamme on lisäksi kalusteitavalaisimia ja rottinkituotteita.

Myös erikoistyöt saatavilla Mattokeitaan kautta

Onko eteinen hankalan muotoinen? Eikö pyöreä, suorakaide tai neliönmallinen matto istu sisustukseen? Ei huolta! Meidän kauttamme saat maton muotoonleikattuna juuri sinun kotisi tilan mukaan. Näin saat esimerkiksi mahdolliset kynnyksien syvennykset nätisti myös pehmeälle matolle. Tokihan kauttamme saa myös pyöreät matot, suorakaiteen muotoiset matot ja käytävämatot myös täysin omien mittojen mukaan mittatilauksena. Me myös toimitamme asiakkaille muotoonleikattuna mattoja veneisiin, asuntoautoihin ynnä muihin hiukan “haastavampiin” paikkoihin. Kysy lisää palveluista ja erikoistöistä Mattokeidas Tampereen myymälästä soittamalla +358 50 501 5668, sähköpostilla [email protected] tai verkkokaupan chätissä. Tervetuloa myös Tampereen myymälään ideoimaan räätälöidyt matot sinun kotiisi ja ajanviettopaikkaasi.

Mattokauppa Tampereella | erikoistyöt
Mattokauppa Tampereella | erikoistyöt

Laatua. Aina Edullisesti – Tervetuloa tutustumaan ja tekemään löytöjä!

SELAA TUOTTEITA

YHTEYSTIEDOT PALAA ETUSIVULLE