Katso video:

Verhoilusuoja vesipohjainen

19.90

Kuvaus

Softcare Vesipohjainen Verhoilusuoja 500 ml. Suoja-aineen tehon voi testata vesipisaralla: Kun vesijääpisaraksikankaalle, suojaus toimii. Softcare-suojalla voi suojata kaikki kangaslaadut paksuista huonekalukankaista hienoimpiin silkkeihin. Suojaus ei vaikuta kankaan paloluokitukseen tai muihin ominaisuuksiin.

Vesipohjainen Verhoilusuoja suihkutetaan puhtaalle tai uudelle pinnalle tasaisesti sumuttaen pinta märäksi. 500 ml riittää n. 4-5 m2 alan suojaukseen.

Tehokas ja turvallinen Softcare Vesipohjainen Verhoilusuoja muodostaa kankaan pinnalle näkymättömän suojakerroksen, joka estää lian ja kosteuden imeytymisen kankaaseen. Suojaus kannattaa tehdä kaikille tekstiilipinnoille. Verhoilu-suojaus tulisi tehdä heti uuteen kalusteeseen ennen sen käyttöönottoa. Näin varmistetaan suojauksen toimivuus alusta alkaen. Erityisen tärkeää suojaus on vaaleille tekstiileille.

Suojaus pidentää merkittävästi kankaan ikää ja helpottaa puhdistamista. Tavallisessa käytössä suojaus kestää noin 2–3 vuotta. Suojatut tekstiilit on helppo pitää puhtaina, sillä suojatusta pinnasta tahrat lähtevät helposti pienellä pyyhkäisyllä. Suojaus torjuu kaikenlaiset tahrat, myös öljypohjaiset.

Verhoilusuoja sopii myös matoille, verhoille ja ryijyille. Se sopii myös aidoille nahkapinnoille ja vaatteille sekä jalkineille. Myös auton ja veneen penkit kannattaa suojata.

  • Pakkauskoko 500 ml
  • Softcare vesipohjainen verhoilusuoja
Lisätiedot
Valitse väri

Valitse koko

Tuotetunnus (SKU): verhoilusuoja Osastot: , Avainsana tuotteelle
Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Verhoilusuoja vesipohjainen”

Toimitus

Postipaketti, nouto lähimmästä Postista

Asiakas noutaa tilauksen lähimmästä Postista tai muusta Postin määrittämästä toimipisteestä. Asiakas saa postilta ilmoituksen, kun lähetys on noudettavissa. Posti säilyttää lähetystä 7 vrk:tta, jonka jälkeen lähetys palautuu takaisin lähettäjälle. Mikäli tilaus sisältää useampia tuotteita, Posti voi toimittaa lähetyksen monipakettilähetyksenä. Jokaisesta lähetyksestä muodostuu oma lähetystenseurantatunnus.

Posti Kotipaketti, kuljetus asunnon ovelle

Koronavirustilanteesta johtuen Posti toimittaa tilauksen asiakkaan asunnon ovelle, eikä sisälle asuntoon kuten normaalitilanteessa. Posti on yhteydessä asiakkaaseen toimitusajan sopimiseksi. Kuljetukset tapahtuvat suurimmissa kaupungeissa arkisin klo 8-21, muilla alueilla jakelu klo 14 mennessä. Mikäli tilaus sisältää useampia tuotteita, Posti voi toimittaa lähetyksen monipakettilähetyksenä. Jokaisesta lähetyksestä muodostuu oma lähetystenseurantatunnus.

Nouto Myymälästä

Voit noutaa tilauksen suoraan Mattokeidas myymälästä Tampereelta. Tilaus toimitetaan keskusvarastolta myymälään noudettavaksi, jos kyseistä tuotetta ei ole myymälän varastossa. Tässä kestää 2-5 arkipäivää.  Jos tuotetta löytyy myymälän varastosta, niin tuote on noudettavissa viimeistään seuraavana arkipäivänä. Myymälästä ilmoitetaan vielä erikseen kun tilaus on noudettavissa. Noudathan tilauksen mahdollisimman pian ilmoituksen saatuasi.

SAATAT TARVITA MYÖS