Katso video:

Utu nukkamatto pyöreä

3592
31.5082.80

Kuvaus

Utu nukkamatto pyöreä

Utu on pehmeä ja lyhytnukkainen matto useimpiin kodin tiloihin. Neutraalit ja vaaleat sävyt antavat tilaa muulle sisustukselle. Matossa on liukumaton pohja, joten se pysyy paikallaan vauhdikkaassakin menossa lemmikkieläinten ja lasten kanssa. Pohjattua mattoa on helppo muotoilla, sillä sen reunat eivät vaadi viimeistelyä. Hoitona säännöllinen imurointi, tuuletus ja tarvittaessa vesipesu.

Rullatavarasta saat sopivan mittaisen maton niin eteisen käytävälle kuin kylpyhuoneeseenkin. Katso 80cm leveänä rullatavarana Utu nukkamatto rulla.

  • Materiaali: 100% polypropeenia, pohja lateksia
  • Paino: 2,1 kg/m2
  • Paksuus: 8 mm
Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Utu nukkamatto pyöreä”

Toimitus

Postipaketti, nouto lähimmästä Postista

Asiakas noutaa tilauksen lähimmästä Postista tai muusta Postin määrittämästä toimipisteestä. Asiakas saa postilta ilmoituksen, kun lähetys on noudettavissa. Posti säilyttää lähetystä 7 vrk:tta, jonka jälkeen lähetys palautuu takaisin lähettäjälle. Mikäli tilaus sisältää useampia tuotteita, Posti voi toimittaa lähetyksen monipakettilähetyksenä. Jokaisesta lähetyksestä muodostuu oma lähetystenseurantatunnus.

Posti Kotipaketti, kuljetus asunnon ovelle

Koronavirustilanteesta johtuen Posti toimittaa tilauksen asiakkaan asunnon ovelle, eikä sisälle asuntoon kuten normaalitilanteessa. Posti on yhteydessä asiakkaaseen toimitusajan sopimiseksi. Kuljetukset tapahtuvat suurimmissa kaupungeissa arkisin klo 8-21, muilla alueilla jakelu klo 14 mennessä. Mikäli tilaus sisältää useampia tuotteita, Posti voi toimittaa lähetyksen monipakettilähetyksenä. Jokaisesta lähetyksestä muodostuu oma lähetystenseurantatunnus.

Nouto Myymälästä

Voit noutaa tilauksen suoraan Mattokeidas myymälästä Tampereelta. Tilaus toimitetaan keskusvarastolta myymälään noudettavaksi, jos kyseistä tuotetta ei ole myymälän varastossa. Tässä kestää 2-5 arkipäivää.  Jos tuotetta löytyy myymälän varastosta, niin tuote on noudettavissa viimeistään seuraavana arkipäivänä. Myymälästä ilmoitetaan vielä erikseen kun tilaus on noudettavissa. Noudathan tilauksen mahdollisimman pian ilmoituksen saatuasi.

SAATAT TARVITA MYÖS