Katso video:

Tuisku villamatto

59489
47.20391.20

(1 tuotearvio)

Kuvaus

Tuisku Villamatto

Tuisku villamatto on pehmeä käsinkudottu villamatto luonnonläheisissä sävyissä. Matto sopii erinomaisesti kodin paraatipaikalle esimerkiksi olohuoneeseen. Mustat päätykantit ja musta loimilanka tuovat mattoon ryhdikkään ilmeen. Tuisku villamatto hylkii likaa ja matto on helppo pitää puhtaana. Alkuun villamatosta voi irrota nukkaa. Irrota matosta irtoava nukka leikkaamalla terävillä saksilla.
Hoitona säännöllinen imurointi ja tuuletus. Imuroi mattoa aina kuteen suuntaisesti.

SUPER SUOSITTU VILLAMATTO!

  • Neljä väri vaihtoehtoa ja useita eri kokoja!
  • Materiaali: 65% villaa, 25% polyesteria, 10% puuvillaa

Tuotteesta muualla kirjoitettua:

Arviot (1)

1 arvio tuotteelle Tuisku villamatto

  1. Marja N. (varmistettu kirjoittaja)

    fiPirkanmaa, Finland

    Matot ovat juuri niin lämpöiset ja pehmeät jalkojen alla kuin kuvittelinkin. Mökilläkin on jo ennestään teidän villamatto lattialla.

Lisää arvio
Toimitus

Matkahuolto lähellä-paketti, nouto lähimmästä Matkahuollosta

Asiakas noutaa tilauksen lähimmästä Matkahuollon toimipisteestä. Asiakas saa matkahuollolta ilmoituksen, kun lähetys on noudettavissa. Matkahuolto säilyttää lähetystä 7 vrk:tta, jonka jälkeen lähetys palautuu takaisin lähettäjälle. Mikäli tilaus sisältää useampia tuotteita, Matkahuolto voi toimittaa lähetyksen monipakettilähetyksenä. Jokaisesta lähetyksestä muodostuu oma lähetystenseurantatunnus.

Posti/Matkahuolto Kotipaketti, kuljetus asunnon ovelle

Kotipaketti on huolettominen ja helpoin vaihtoehto kun haluat saada paketin suoraan kotiisi. Posti/Matkahuolto on yhteydessä asiakkaaseen toimitusajan sopimiseksi. Kuljetukset tapahtuvat suurimmissa kaupungeissa arkisin klo 8-21, muilla alueilla jakelu klo 14 mennessä. Mikäli tilaus sisältää useampia tuotteita, Posti/Matkahuolto voi toimittaa lähetyksen monipakettilähetyksenä. Jokaisesta lähetyksestä muodostuu oma lähetystenseurantatunnus.

Nouto Myymälästä

Voit noutaa tilauksen suoraan Mattokeidas myymälästä Tampereelta. Tilaus toimitetaan keskusvarastolta myymälään noudettavaksi, jos kyseistä tuotetta ei ole myymälän varastossa. Tässä kestää 2-5 arkipäivää.  Jos tuotetta löytyy myymälän varastosta, niin tuote on noudettavissa viimeistään seuraavana arkipäivänä. Myymälästä ilmoitetaan vielä erikseen kun tilaus on noudettavissa. Noudathan tilauksen mahdollisimman pian ilmoituksen saatuasi.

Lue lisää mattokeidas.fi toimitustavoista täältä >>

SAATAT TARVITA MYÖS

8.9036
6.9011.90 Metri