Katso video:

Tuike viskoosimatto

75329

(2 tuotearviota)

Kuvaus

Tuike-matto on tiivispintainen viskoosista valmistettu matto, joka soveltuu kodin jokaiseen oleskelutilaan. Kiiltävä nukka taittaa kauniisti valoa ja tekee maton pinnasta eläväisen. Tuike matosta on saatavilla kolme eri värivaihtoehtoa, katso värit.

Hoitona säännöllinen imurointi ja tuuletus. Likatahroja voit kevyesti pyyhkiä kostealla liinalla.

 • Materiaali: 100% viskoosi
 • Kemiallinen pesu
Arviot (2)

2 arviota tuotteelle Tuike viskoosimatto

 1. Jarna H. (varmistettu kirjoittaja)

  fiUusimaa, Finland

  Aivan mielettömän ihana ja kaunis matto. Pehmeä ja sileä pintainen, eli helppo myös imurilla puhdistaa. Tuhat kertaa parempi materiaali, kuin keinotekoiset polypropeeni matot. Matossa oli alkuun jonkin verran “hajua”, mikä kaiketi kuuluu tämän materiaalin ominaisuuksiin, mutta se hälveni parissa päivässä.

 2. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  fiUusimaa, Finland

  Matto tuntuu jämäkältä ja sopivan pehmeältä. Vihreässä matossa pinta on kivan eloisa, mikä antanee anteeksi myös mahdollisia käytönjälkiä.

Lisää arvio
Toimitus

Matkahuolto lähellä-paketti, nouto lähimmästä Matkahuollosta

Asiakas noutaa tilauksen lähimmästä Matkahuollon toimipisteestä. Asiakas saa matkahuollolta ilmoituksen, kun lähetys on noudettavissa. Matkahuolto säilyttää lähetystä 7 vrk:tta, jonka jälkeen lähetys palautuu takaisin lähettäjälle. Mikäli tilaus sisältää useampia tuotteita, Matkahuolto voi toimittaa lähetyksen monipakettilähetyksenä. Jokaisesta lähetyksestä muodostuu oma lähetystenseurantatunnus.

Posti/Matkahuolto Kotipaketti, kuljetus asunnon ovelle

Kotipaketti on huolettominen ja helpoin vaihtoehto kun haluat saada paketin suoraan kotiisi. Posti/Matkahuolto on yhteydessä asiakkaaseen toimitusajan sopimiseksi. Kuljetukset tapahtuvat suurimmissa kaupungeissa arkisin klo 8-21, muilla alueilla jakelu klo 14 mennessä. Mikäli tilaus sisältää useampia tuotteita, Posti/Matkahuolto voi toimittaa lähetyksen monipakettilähetyksenä. Jokaisesta lähetyksestä muodostuu oma lähetystenseurantatunnus.

Nouto Myymälästä

Voit noutaa tilauksen suoraan Mattokeidas myymälästä Tampereelta. Tilaus toimitetaan keskusvarastolta myymälään noudettavaksi, jos kyseistä tuotetta ei ole myymälän varastossa. Tässä kestää 2-5 arkipäivää.  Jos tuotetta löytyy myymälän varastosta, niin tuote on noudettavissa viimeistään seuraavana arkipäivänä. Myymälästä ilmoitetaan vielä erikseen kun tilaus on noudettavissa. Noudathan tilauksen mahdollisimman pian ilmoituksen saatuasi.

Lue lisää mattokeidas.fi toimitustavoista täältä >>

SAATAT TARVITA MYÖS

8.9036
6.9011.90 Metri