Katso video:

Tuike viskoosimatto

75380

(2 tuotearviota)

Kuvaus

Tuike-matto on tiivispintainen viskoosista valmistettu matto, joka soveltuu kodin jokaiseen oleskelutilaan. Kiiltävä nukka taittaa kauniisti valoa ja tekee maton pinnasta eläväisen. Tuike matosta on saatavilla kolme eri värivaihtoehtoa, katso värit.

Hoitona säännöllinen imurointi ja tuuletus. Likatahroja voit kevyesti pyyhkiä kostealla liinalla.

 • Materiaali: 100% viskoosi
 • Kemiallinen pesu
Arviot (2)

2 arviota tuotteelle Tuike viskoosimatto

 1. Jarna H. (varmistettu kirjoittaja)

  Vahvistettu arvosteluVahvistettu arvostelu - katso alkuperäinenUlkoinen linkki | fiUusimaa, Finland

  Aivan mielettömän ihana ja kaunis matto. Pehmeä ja sileä pintainen, eli helppo myös imurilla puhdistaa. Tuhat kertaa parempi materiaali, kuin keinotekoiset polypropeeni matot. Matossa oli alkuun jonkin verran “hajua”, mikä kaiketi kuuluu tämän materiaalin ominaisuuksiin, mutta se hälveni parissa päivässä.

 2. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Vahvistettu arvosteluVahvistettu arvostelu - katso alkuperäinenUlkoinen linkki | fiUusimaa, Finland

  Matto tuntuu jämäkältä ja sopivan pehmeältä. Vihreässä matossa pinta on kivan eloisa, mikä antanee anteeksi myös mahdollisia käytönjälkiä.

Lisää arvio

Toimitus

Postipaketti, nouto lähimmästä Postista

Asiakas noutaa tilauksen lähimmästä Postista tai muusta Postin määrittämästä toimipisteestä. Asiakas saa postilta ilmoituksen, kun lähetys on noudettavissa. Posti säilyttää lähetystä 7 vrk:tta, jonka jälkeen lähetys palautuu takaisin lähettäjälle. Mikäli tilaus sisältää useampia tuotteita, Posti voi toimittaa lähetyksen monipakettilähetyksenä. Jokaisesta lähetyksestä muodostuu oma lähetystenseurantatunnus.

Posti Kotipaketti, kuljetus asunnon ovelle

Koronavirustilanteesta johtuen Posti toimittaa tilauksen asiakkaan asunnon ovelle, eikä sisälle asuntoon kuten normaalitilanteessa. Posti on yhteydessä asiakkaaseen toimitusajan sopimiseksi. Kuljetukset tapahtuvat suurimmissa kaupungeissa arkisin klo 8-21, muilla alueilla jakelu klo 14 mennessä. Mikäli tilaus sisältää useampia tuotteita, Posti voi toimittaa lähetyksen monipakettilähetyksenä. Jokaisesta lähetyksestä muodostuu oma lähetystenseurantatunnus.

Nouto Myymälästä

Voit noutaa tilauksen suoraan Mattokeidas myymälästä Tampereelta. Tilaus toimitetaan keskusvarastolta myymälään noudettavaksi, jos kyseistä tuotetta ei ole myymälän varastossa. Tässä kestää 2-5 arkipäivää.  Jos tuotetta löytyy myymälän varastosta, niin tuote on noudettavissa viimeistään seuraavana arkipäivänä. Myymälästä ilmoitetaan vielä erikseen kun tilaus on noudettavissa. Noudathan tilauksen mahdollisimman pian ilmoituksen saatuasi.

SAATAT TARVITA MYÖS

Outlet