Katso video:

Trendy High Lyykia lyhytnukkainen matto

29329
27.55312.55

Kuvaus

Trendy High Lyykia lyhytnukkainen matto

Trendy High Lyykia on trendikkäästi kuvioitu matto, jossa on silkkisen pehmeä tiivis ja lyhyt nukka. Maton haalistunut itämainen kuosi on helppo tapa tuoda uutta ilmettä sisutukseen. Hyvä valinta niille, jotka haluavat kestävän, likaa hylkivän maton, joka sopii loistavasti niin sohvan kuin ruokapöydän alle.

Matto on saatavilla kahdeksassa eri värissä ja kuudessa eri koossa.

Helppohoitoinen ja pehmeä
Matto tuntuu ihanalta jalkojesi alla sen silkkisen pehmeän pinnan ansiosta. Maton materiaalin vuoksi se on kevyt siirtää ja helppo imuroida.

Suosittelemme maton alle käytettäväksi liukuestettä.

Materiaali / hoito-ohje

  • Materiaali: 100% polyesteri

Hoito-ohje:

  • Kevyt imurointi ja tuuletus riittävät perushoidoksi
  • Tahrojen pyyhkiminen kostealla liinalla
  • Tarvittaessa hellävarainen kemiallinen pesu pesulassa
Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Trendy High Lyykia lyhytnukkainen matto”

Toimitus

Postipaketti, nouto lähimmästä Postista

Asiakas noutaa tilauksen lähimmästä Postista tai muusta Postin määrittämästä toimipisteestä. Asiakas saa postilta ilmoituksen, kun lähetys on noudettavissa. Posti säilyttää lähetystä 7 vrk:tta, jonka jälkeen lähetys palautuu takaisin lähettäjälle. Mikäli tilaus sisältää useampia tuotteita, Posti voi toimittaa lähetyksen monipakettilähetyksenä. Jokaisesta lähetyksestä muodostuu oma lähetystenseurantatunnus.

Posti Kotipaketti, kuljetus asunnon ovelle

Koronavirustilanteesta johtuen Posti toimittaa tilauksen asiakkaan asunnon ovelle, eikä sisälle asuntoon kuten normaalitilanteessa. Posti on yhteydessä asiakkaaseen toimitusajan sopimiseksi. Kuljetukset tapahtuvat suurimmissa kaupungeissa arkisin klo 8-21, muilla alueilla jakelu klo 14 mennessä. Mikäli tilaus sisältää useampia tuotteita, Posti voi toimittaa lähetyksen monipakettilähetyksenä. Jokaisesta lähetyksestä muodostuu oma lähetystenseurantatunnus.

Nouto Myymälästä

Voit noutaa tilauksen suoraan Mattokeidas myymälästä Tampereelta. Tilaus toimitetaan keskusvarastolta myymälään noudettavaksi, jos kyseistä tuotetta ei ole myymälän varastossa. Tässä kestää 2-5 arkipäivää.  Jos tuotetta löytyy myymälän varastosta, niin tuote on noudettavissa viimeistään seuraavana arkipäivänä. Myymälästä ilmoitetaan vielä erikseen kun tilaus on noudettavissa. Noudathan tilauksen mahdollisimman pian ilmoituksen saatuasi.

SAATAT TARVITA MYÖS