Katso video:

Riina sileäksi kudottu matto

125259

Kuvaus

Riina sileäksi kudottu matto

Riina sileäksi kudottu matto on helppohoitoinen sileäpintainen matto tyylikkäällä raidoituksella.
Kokeile sileäpintaista mattoa esimerkiksi ruokapyödän alle, keittiöön tai eteiseen. Sileäpintainen ja helppohoitoinen matto on hyvä valinta esimerkiksi lapsi- ja lemmikkiperheisiin. Matto soveltuu myös ulkotiloihin.
Hoitona säännöllinen imurointi ja tuuletus, tarvittaessa tasovesipesu.

  • Materiaali: 100% polypropeeni, pohjassa kevyt lateksikäsittely
  • Paksuus: 5-7 mm, päätykanttaus 11 mm
Arviot (1)

1 arvio tuotteelle Riina sileäksi kudottu matto

  1. Hannele (store manager)

    Todella helppohoitonen matto, ja tyylikäs keittiöpöydän alla. Tykkään suuresti!

Lisää arvio

Toimitus

Postipaketti, nouto lähimmästä Postista

Asiakas noutaa tilauksen lähimmästä Postista tai muusta Postin määrittämästä toimipisteestä. Asiakas saa postilta ilmoituksen, kun lähetys on noudettavissa. Posti säilyttää lähetystä 7 vrk:tta, jonka jälkeen lähetys palautuu takaisin lähettäjälle. Mikäli tilaus sisältää useampia tuotteita, Posti voi toimittaa lähetyksen monipakettilähetyksenä. Jokaisesta lähetyksestä muodostuu oma lähetystenseurantatunnus.

Posti Kotipaketti, kuljetus asunnon ovelle

Koronavirustilanteesta johtuen Posti toimittaa tilauksen asiakkaan asunnon ovelle, eikä sisälle asuntoon kuten normaalitilanteessa. Posti on yhteydessä asiakkaaseen toimitusajan sopimiseksi. Kuljetukset tapahtuvat suurimmissa kaupungeissa arkisin klo 8-21, muilla alueilla jakelu klo 14 mennessä. Mikäli tilaus sisältää useampia tuotteita, Posti voi toimittaa lähetyksen monipakettilähetyksenä. Jokaisesta lähetyksestä muodostuu oma lähetystenseurantatunnus.

Nouto Myymälästä

Voit noutaa tilauksen suoraan Mattokeidas myymälästä Tampereelta. Tilaus toimitetaan keskusvarastolta myymälään noudettavaksi, jos kyseistä tuotetta ei ole myymälän varastossa. Tässä kestää 2-5 arkipäivää.  Jos tuotetta löytyy myymälän varastosta, niin tuote on noudettavissa viimeistään seuraavana arkipäivänä. Myymälästä ilmoitetaan vielä erikseen kun tilaus on noudettavissa. Noudathan tilauksen mahdollisimman pian ilmoituksen saatuasi.

SAATAT TARVITA MYÖS