Katso video:

Porrasmatto PSG 65×25 cm

11.90

Kuvaus

Porrasmatto PSG on portaan etureunaan itsekiinnittyvällä listalla asetettava askelmatto/porrasmatto. Matto estää liukastumista ja toimii askelia vaimentavana elementtinä portaissa. Tämä porrasmatto tuo myös turvaa niin lapsiperheisiin kuin lemmikkitalouksiin kun rappusissa on jatkossa parempi pito. Todella helppo asentaa paikalleen.

Porrasmattojen värit ovat neutraaleja moneen sisustukseen sopivia. Maton leveys 65cm ja syvyys 25cm. Hoitona säännöllinen imurointi ja tarvittaessa vesipesu. Kiinnitysteipin uusimista suositellaan pesun yhteydessä.

  • Materiaali: 100% polypropeenia
  • Paino: 1,13 kg/m2
  • Paksuus: noin 8 mm
Lisätiedot
Valitse väri

, , ,

Valitse koko

Tuotetunnus (SKU): porrasmatto psg Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , ,
Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Porrasmatto PSG 65×25 cm”

Toimitus

Postipaketti, nouto lähimmästä Postista

Asiakas noutaa tilauksen lähimmästä Postista tai muusta Postin määrittämästä toimipisteestä. Asiakas saa postilta ilmoituksen, kun lähetys on noudettavissa. Posti säilyttää lähetystä 7 vrk:tta, jonka jälkeen lähetys palautuu takaisin lähettäjälle. Mikäli tilaus sisältää useampia tuotteita, Posti voi toimittaa lähetyksen monipakettilähetyksenä. Jokaisesta lähetyksestä muodostuu oma lähetystenseurantatunnus.

Posti Kotipaketti, kuljetus asunnon ovelle

Koronavirustilanteesta johtuen Posti toimittaa tilauksen asiakkaan asunnon ovelle, eikä sisälle asuntoon kuten normaalitilanteessa. Posti on yhteydessä asiakkaaseen toimitusajan sopimiseksi. Kuljetukset tapahtuvat suurimmissa kaupungeissa arkisin klo 8-21, muilla alueilla jakelu klo 14 mennessä. Mikäli tilaus sisältää useampia tuotteita, Posti voi toimittaa lähetyksen monipakettilähetyksenä. Jokaisesta lähetyksestä muodostuu oma lähetystenseurantatunnus.

Nouto Myymälästä

Voit noutaa tilauksen suoraan Mattokeidas myymälästä Tampereelta. Tilaus toimitetaan keskusvarastolta myymälään noudettavaksi, jos kyseistä tuotetta ei ole myymälän varastossa. Tässä kestää 2-5 arkipäivää.  Jos tuotetta löytyy myymälän varastosta, niin tuote on noudettavissa viimeistään seuraavana arkipäivänä. Myymälästä ilmoitetaan vielä erikseen kun tilaus on noudettavissa. Noudathan tilauksen mahdollisimman pian ilmoituksen saatuasi.

SAATAT TARVITA MYÖS