Katso video:

Olivia matto

3857
36.1054.15

(1 tuotearvio)

Kuvaus

Olivia matto

Olivia matto on liukuestepohjattu perinteinen matto. Pehmeä pinta tuntuu miellyttävältä jalan alla. Matto on helppohoitoinen ja vesipestävissä. Kaunis raitakuvio on ajaton ja sopii monenlaiseen sisustukseen.

  • Materiaali: polypropeeni
  • Saatavilla kahdessa koossa: 75x160cm ja 120x160cm
Arviot (1)

1 arvio tuotteelle Olivia matto

  1. Tarja (varmistettu kirjoittaja)

    fiFinland

    Ostin kaksi, toisessa oli silmäpako, eli lanka lähtenyt purkautumaan. En viitsinyt reklamoida, koska vein ne saarimökillemme ja avasin paketin vasta siellä, turhan vaivalloista lähteä veneellä roudaan mattoa takaisin saaresta olis pitänyt tarkistaa jo mantereella, oma vika🙈

Lisää arvio
Toimitus

Matkahuolto lähellä-paketti, nouto lähimmästä Matkahuollosta

Asiakas noutaa tilauksen lähimmästä Matkahuollon toimipisteestä. Asiakas saa matkahuollolta ilmoituksen, kun lähetys on noudettavissa. Matkahuolto säilyttää lähetystä 7 vrk:tta, jonka jälkeen lähetys palautuu takaisin lähettäjälle. Mikäli tilaus sisältää useampia tuotteita, Matkahuolto voi toimittaa lähetyksen monipakettilähetyksenä. Jokaisesta lähetyksestä muodostuu oma lähetystenseurantatunnus.

Posti/Matkahuolto Kotipaketti, kuljetus asunnon ovelle

Kotipaketti on huolettominen ja helpoin vaihtoehto kun haluat saada paketin suoraan kotiisi. Posti/Matkahuolto on yhteydessä asiakkaaseen toimitusajan sopimiseksi. Kuljetukset tapahtuvat suurimmissa kaupungeissa arkisin klo 8-21, muilla alueilla jakelu klo 14 mennessä. Mikäli tilaus sisältää useampia tuotteita, Posti/Matkahuolto voi toimittaa lähetyksen monipakettilähetyksenä. Jokaisesta lähetyksestä muodostuu oma lähetystenseurantatunnus.

Nouto Myymälästä

Voit noutaa tilauksen suoraan Mattokeidas myymälästä Tampereelta. Tilaus toimitetaan keskusvarastolta myymälään noudettavaksi, jos kyseistä tuotetta ei ole myymälän varastossa. Tässä kestää 2-5 arkipäivää.  Jos tuotetta löytyy myymälän varastosta, niin tuote on noudettavissa viimeistään seuraavana arkipäivänä. Myymälästä ilmoitetaan vielä erikseen kun tilaus on noudettavissa. Noudathan tilauksen mahdollisimman pian ilmoituksen saatuasi.

Lue lisää mattokeidas.fi toimitustavoista täältä >>

SAATAT TARVITA MYÖS

8.9036
6.9011.90 Metri