Katso video:

Moderna sileäksi kudottu matto

79205

Kuvaus

Moderna on helppohoitoinen ja kevyt sileäksi kudottu matto kaikkiin kodin tiloihin. Maton sileä pinta on helppo pyyhkäistä puhtaaksi, joten kokeile mattoa keittiöön ruokapöydän alle.
Käytävämattorullasta voit tilata maton omalla mitalla eteisen käytävälle, kodinhoitohuoneeseen tai keittiötason eteen. Etenkin kulkuväylillä ja vauhdikkaissa lapsi- ja lemmikkieläinperheissä kannattaa maton alle lisätä erillinen liukueste, jotta matto pysyy paikoillaan.

Hillityillä harmaan ja pastellin sävyillä luot neutraalin pohjan kodin muulle sisustukselle. Moderna-maton eläväinen pintakuvio antaa yksiväriselle matolle ilmettä. Pohjaamaton matto on läpäisevä ja kuivuu nopeasti. Voit käyttää mattoa myös ulkona terassilla ja parvekkeella.

Hoitona säännöllinen imurointi, tuuletus ja tarvittaessa vesipesu. Matto soveltuu lattialämmitykselle.

  • Materiaali: 100% polypropeenia
  • Paino: 1,45 kg/m2
  • Paksuus: noin 6 mm
Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Moderna sileäksi kudottu matto”

Toimitus

Postipaketti, nouto lähimmästä Postista

Asiakas noutaa tilauksen lähimmästä Postista tai muusta Postin määrittämästä toimipisteestä. Asiakas saa postilta ilmoituksen, kun lähetys on noudettavissa. Posti säilyttää lähetystä 7 vrk:tta, jonka jälkeen lähetys palautuu takaisin lähettäjälle. Mikäli tilaus sisältää useampia tuotteita, Posti voi toimittaa lähetyksen monipakettilähetyksenä. Jokaisesta lähetyksestä muodostuu oma lähetystenseurantatunnus.

Posti Kotipaketti, kuljetus asunnon ovelle

Koronavirustilanteesta johtuen Posti toimittaa tilauksen asiakkaan asunnon ovelle, eikä sisälle asuntoon kuten normaalitilanteessa. Posti on yhteydessä asiakkaaseen toimitusajan sopimiseksi. Kuljetukset tapahtuvat suurimmissa kaupungeissa arkisin klo 8-21, muilla alueilla jakelu klo 14 mennessä. Mikäli tilaus sisältää useampia tuotteita, Posti voi toimittaa lähetyksen monipakettilähetyksenä. Jokaisesta lähetyksestä muodostuu oma lähetystenseurantatunnus.

Nouto Myymälästä

Voit noutaa tilauksen suoraan Mattokeidas myymälästä Tampereelta. Tilaus toimitetaan keskusvarastolta myymälään noudettavaksi, jos kyseistä tuotetta ei ole myymälän varastossa. Tässä kestää 2-5 arkipäivää.  Jos tuotetta löytyy myymälän varastosta, niin tuote on noudettavissa viimeistään seuraavana arkipäivänä. Myymälästä ilmoitetaan vielä erikseen kun tilaus on noudettavissa. Noudathan tilauksen mahdollisimman pian ilmoituksen saatuasi.

SAATAT TARVITA MYÖS

Outlet