Katso video:

Mangolia lyhytnukkainen matto

1940
17.1036

(1 tuotearvio)

Kuvaus

Mangolia on lyhytnukkainen nukkamatto. Tyylikäs ja eläväpintainen nukka, joka antaa hienoa vivahdetta sisustukseen. Raikkaat värit antavat moneen eri sisustustyyliin tyylikästä kulmaa. Nukka on jalalle pehmoinen, joten olohuoneeseen nappivalinta. Materiaali on helppohoitoinen ja voit pyyhkiä likatahroja kostealla liinalla. Matto on käsitelty ja pölyämätön, joten se sopii hyvin alergikoille tai eläinperheisiin.

  • Materiaali: Polypropeeni, heatset käsitelty, pölyämätön
  • Vesipestävä
  • Valmistusmaa: Egypti
Arviot (1)

1 arvio tuotteelle Mangolia lyhytnukkainen matto

  1. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

    Vahvistettu arvosteluVahvistettu arvostelu - katso alkuperäinenUlkoinen linkki | fiFinland

Lisää arvio

Toimitus

Postipaketti, nouto lähimmästä Postista

Asiakas noutaa tilauksen lähimmästä Postista tai muusta Postin määrittämästä toimipisteestä. Asiakas saa postilta ilmoituksen, kun lähetys on noudettavissa. Posti säilyttää lähetystä 7 vrk:tta, jonka jälkeen lähetys palautuu takaisin lähettäjälle. Mikäli tilaus sisältää useampia tuotteita, Posti voi toimittaa lähetyksen monipakettilähetyksenä. Jokaisesta lähetyksestä muodostuu oma lähetystenseurantatunnus.

Posti Kotipaketti, kuljetus asunnon ovelle

Koronavirustilanteesta johtuen Posti toimittaa tilauksen asiakkaan asunnon ovelle, eikä sisälle asuntoon kuten normaalitilanteessa. Posti on yhteydessä asiakkaaseen toimitusajan sopimiseksi. Kuljetukset tapahtuvat suurimmissa kaupungeissa arkisin klo 8-21, muilla alueilla jakelu klo 14 mennessä. Mikäli tilaus sisältää useampia tuotteita, Posti voi toimittaa lähetyksen monipakettilähetyksenä. Jokaisesta lähetyksestä muodostuu oma lähetystenseurantatunnus.

Nouto Myymälästä

Voit noutaa tilauksen suoraan Mattokeidas myymälästä Tampereelta. Tilaus toimitetaan keskusvarastolta myymälään noudettavaksi, jos kyseistä tuotetta ei ole myymälän varastossa. Tässä kestää 2-5 arkipäivää.  Jos tuotetta löytyy myymälän varastosta, niin tuote on noudettavissa viimeistään seuraavana arkipäivänä. Myymälästä ilmoitetaan vielä erikseen kun tilaus on noudettavissa. Noudathan tilauksen mahdollisimman pian ilmoituksen saatuasi.

SAATAT TARVITA MYÖS