Katso video:

Lugano villamatto

175625
157.50562.50

Kuvaus

Lugano Villamatto

Lugano villamatto on käsinkudottu värikäs kelim-villamatto. Matto sopii kaikkiin kodin oleskelutiloihin. Raikkaat värit sekä näyttävät hapsut antavat matolle trendikkään ja persoonallisen ilmeen. Lugano villamatosta on saatavilla useita isoja olohuoneeseen sopivia kokoja sekä myös pienempiä kokoja esimerkiksi makuuhuoneeseen tai eteistiloihin. Tällä matolla tuot väriä ja persoonallisuutta sisustukseen ja matto on takuuvarma katseenvangitsija.

Hoitona säännöllinen hellävarainen imurointi ja tuuletus, tarvittaessa ammattimainen tasovesipesu. Pienet tahrat voi puhdistaa matosta marseille- tai sappisaippualla ja pienellä määrällä vettä. Alkuun villamatosta voi irrota nukkaa.

  • Materiaali: 70% villaa, 30% puuvillaa
  • Paino: 1,6kg/m2
  • Paksuus: 6-12mm
  • Saatavilla kahdessa upeassa värissä
Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lugano villamatto”

Toimitus

Postipaketti, nouto lähimmästä Postista

Asiakas noutaa tilauksen lähimmästä Postista tai muusta Postin määrittämästä toimipisteestä. Asiakas saa postilta ilmoituksen, kun lähetys on noudettavissa. Posti säilyttää lähetystä 7 vrk:tta, jonka jälkeen lähetys palautuu takaisin lähettäjälle. Mikäli tilaus sisältää useampia tuotteita, Posti voi toimittaa lähetyksen monipakettilähetyksenä. Jokaisesta lähetyksestä muodostuu oma lähetystenseurantatunnus.

Posti Kotipaketti, kuljetus asunnon ovelle

Koronavirustilanteesta johtuen Posti toimittaa tilauksen asiakkaan asunnon ovelle, eikä sisälle asuntoon kuten normaalitilanteessa. Posti on yhteydessä asiakkaaseen toimitusajan sopimiseksi. Kuljetukset tapahtuvat suurimmissa kaupungeissa arkisin klo 8-21, muilla alueilla jakelu klo 14 mennessä. Mikäli tilaus sisältää useampia tuotteita, Posti voi toimittaa lähetyksen monipakettilähetyksenä. Jokaisesta lähetyksestä muodostuu oma lähetystenseurantatunnus.

Nouto Myymälästä

Voit noutaa tilauksen suoraan Mattokeidas myymälästä Tampereelta. Tilaus toimitetaan keskusvarastolta myymälään noudettavaksi, jos kyseistä tuotetta ei ole myymälän varastossa. Tässä kestää 2-5 arkipäivää.  Jos tuotetta löytyy myymälän varastosta, niin tuote on noudettavissa viimeistään seuraavana arkipäivänä. Myymälästä ilmoitetaan vielä erikseen kun tilaus on noudettavissa. Noudathan tilauksen mahdollisimman pian ilmoituksen saatuasi.

SAATAT TARVITA MYÖS