Katso video:

Lilian villamatto

49395
39.20316

(1 tuotearvio)

Kuvaus

Lilian villamatto

Lilian villamatto on käsinkudottu villamatto kaikkiin kodin oleskelutiloihin. Iso villamatto sopii erinomaisesti ennen kaikkea kodin olohuoneeseen. Pehmeä villa tuo sisustukseen lämpöä ja tuntuu mukavalta jalan alla. Villamatossa on kolme erilaista luonnollista sävyä ja kaunis kohokuvio antavat villamatolle modernin ilmeen. Villa hylkii luonnostaa likaa, joten on helppohoitoinen matto esimerkiksi lemmikkiperheeseen. Villamatto sopii erinomaisesti myös lastenhuoneeseen.

Maton hoitona suositellaan säännöllinen hellävarainen imurointi maton kuteen suuntaisesti, tuuletusta ja tarvittaessa ammattimainen tasovesipesu. Pienet tahrat voi puhdistaa matosta marseille- tai sappisaippualla ja pienellä määrällä vettä. Huomioithan, että alkuun villamatosta voi irrota nukkaa. Lilian villamatto on supersuosittu matto ja tällainen ihanuus löytyykin jo todella monesta suomalaisesta kodista.

Täydellinen matto olohuoneeseen tai lastenhuoneeseen

Tämä villamatto ihastuttaa monessa kauniissa värissään ja matto sopii erinomaisesti niin olohuoneeseen kuin lastenhuoneeseenkin. Villa on kestävää materiaalia, joten se kestää kyllä hyvin lastenhuoneen leikit tai olohuoneen vilskeet. Kestävyyden lisäksi villa on myös äärimmäisen pehmeä materiaali, joten sen päällä on mukava tehdä leikit tai viettää aikaa perheen kanssa. Villamatto tuo kotiin lämpöä, pehmeyttä ja varmasti myös ripauksen luksusta.

Lilian maton yleiset tiedot:

  • Materiaali: 85% villaa, 15% puuvillaa
  • Paksuus: 4-10 mm
  • Paino 1,45kg/m2
  • Maton alle suositellaan liukuestettä, jos haluat että matto pysyy tiukasti lattiassa
  • Matosta saatavilla useita eri kokoja ja värejä
Arviot (1)

1 arvio tuotteelle Lilian villamatto

  1. mikkmati10

    Todella kaunis villamatto. Löytyy meiltä lastenhuoneesta. Suosittelen 🙂

Lisää arvio

Toimitus

Postipaketti, nouto lähimmästä Postista

Asiakas noutaa tilauksen lähimmästä Postista tai muusta Postin määrittämästä toimipisteestä. Asiakas saa postilta ilmoituksen, kun lähetys on noudettavissa. Posti säilyttää lähetystä 7 vrk:tta, jonka jälkeen lähetys palautuu takaisin lähettäjälle. Mikäli tilaus sisältää useampia tuotteita, Posti voi toimittaa lähetyksen monipakettilähetyksenä. Jokaisesta lähetyksestä muodostuu oma lähetystenseurantatunnus.

Posti Kotipaketti, kuljetus asunnon ovelle

Koronavirustilanteesta johtuen Posti toimittaa tilauksen asiakkaan asunnon ovelle, eikä sisälle asuntoon kuten normaalitilanteessa. Posti on yhteydessä asiakkaaseen toimitusajan sopimiseksi. Kuljetukset tapahtuvat suurimmissa kaupungeissa arkisin klo 8-21, muilla alueilla jakelu klo 14 mennessä. Mikäli tilaus sisältää useampia tuotteita, Posti voi toimittaa lähetyksen monipakettilähetyksenä. Jokaisesta lähetyksestä muodostuu oma lähetystenseurantatunnus.

Nouto Myymälästä

Voit noutaa tilauksen suoraan Mattokeidas myymälästä Tampereelta. Tilaus toimitetaan keskusvarastolta myymälään noudettavaksi, jos kyseistä tuotetta ei ole myymälän varastossa. Tässä kestää 2-5 arkipäivää.  Jos tuotetta löytyy myymälän varastosta, niin tuote on noudettavissa viimeistään seuraavana arkipäivänä. Myymälästä ilmoitetaan vielä erikseen kun tilaus on noudettavissa. Noudathan tilauksen mahdollisimman pian ilmoituksen saatuasi.

SAATAT TARVITA MYÖS