Katso video:

Liisi villamatto

109389
87.20311.20

Kuvaus

Liisi villamatto

Liisi villamatto on kaunis värikäs villamatto. Villamatto on kudottu perinteiseen räsymattohenkeen. Pehmeät sävyt antavat matolle raikkaan ilmeen ja matto soveltuu lähes kaikkiin kodin tiloihin. Isoon tilaan saat näyttävän kokonaisuuden yhdistelemällä toisiinsa eri kokoja. Liisi villamatosta on saatavilla neljä eri kokoa.

Tiedot:

  • Materiaali: 80% villaa ja 20% puuvillaa
  • Paino: 1,6 kg/m2
  • Paksuus: 6 mm
  • Maton alle voi hankkia liukuesteverkon maton liikkumista estämään

Hoito-ohjeet:

  • Ei puistelua maton päistä
  • Hoitona säännöllinen imurointi ja tuuletus
  • Pienet tahrat voi puhdistaa matosta marseille- tai sappisaippualla ja pienellä määrällä vettä.

 

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Liisi villamatto”

Toimitus

Postipaketti, nouto lähimmästä Postista

Asiakas noutaa tilauksen lähimmästä Postista tai muusta Postin määrittämästä toimipisteestä. Asiakas saa postilta ilmoituksen, kun lähetys on noudettavissa. Posti säilyttää lähetystä 7 vrk:tta, jonka jälkeen lähetys palautuu takaisin lähettäjälle. Mikäli tilaus sisältää useampia tuotteita, Posti voi toimittaa lähetyksen monipakettilähetyksenä. Jokaisesta lähetyksestä muodostuu oma lähetystenseurantatunnus.

Posti Kotipaketti, kuljetus asunnon ovelle

Koronavirustilanteesta johtuen Posti toimittaa tilauksen asiakkaan asunnon ovelle, eikä sisälle asuntoon kuten normaalitilanteessa. Posti on yhteydessä asiakkaaseen toimitusajan sopimiseksi. Kuljetukset tapahtuvat suurimmissa kaupungeissa arkisin klo 8-21, muilla alueilla jakelu klo 14 mennessä. Mikäli tilaus sisältää useampia tuotteita, Posti voi toimittaa lähetyksen monipakettilähetyksenä. Jokaisesta lähetyksestä muodostuu oma lähetystenseurantatunnus.

Nouto Myymälästä

Voit noutaa tilauksen suoraan Mattokeidas myymälästä Tampereelta. Tilaus toimitetaan keskusvarastolta myymälään noudettavaksi, jos kyseistä tuotetta ei ole myymälän varastossa. Tässä kestää 2-5 arkipäivää.  Jos tuotetta löytyy myymälän varastosta, niin tuote on noudettavissa viimeistään seuraavana arkipäivänä. Myymälästä ilmoitetaan vielä erikseen kun tilaus on noudettavissa. Noudathan tilauksen mahdollisimman pian ilmoituksen saatuasi.

SAATAT TARVITA MYÖS