Katso video:

Keidas puuvillamatto

29139

Kuvaus

Keidas on trendikäs puuvillamatto kodin oleskelutiloihin. Kevyttä mattoa on helppo käsitellä ja pehmeä luonnonvalkoinen sävy sopii moneen sisustustyyliin.

Kauniisti kudottu puuvillapinta antaa yksiväriselle matolle näyttävän ilmeen. Yhdistä matto rohkeasti Makrame-sarjan, sekä boho-tyylisten mattojen kanssa. Maton luonnollinen sävy saattaa vaihdella eri tuotantoerien välillä.

Hoitona säännöllinen imurointi, tuuletus ja tarvittaessa vesipesu. Huomioithan, että etenkin ennen ensimmäistä pesua myös vesi voi aiheuttaa kellertävän/ ruskean tahran matolle. Pese silloin koko matto runsaalla vedellä, ja kuivata matto tasossa. Älä ravistele mattoa sen käännetyistä päistä, sillä ompeleet voivat jopa ratketa.

  • Materiaali: 100% puuvillaa
  • Paino: 1,2 kg/m2
  • Paksuus: 6-10 mm (kudotun osan paksuus vaihtelee eri pintojen välillä)
Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Keidas puuvillamatto”

Toimitus

Postipaketti, nouto lähimmästä Postista

Asiakas noutaa tilauksen lähimmästä Postista tai muusta Postin määrittämästä toimipisteestä. Asiakas saa postilta ilmoituksen, kun lähetys on noudettavissa. Posti säilyttää lähetystä 7 vrk:tta, jonka jälkeen lähetys palautuu takaisin lähettäjälle. Mikäli tilaus sisältää useampia tuotteita, Posti voi toimittaa lähetyksen monipakettilähetyksenä. Jokaisesta lähetyksestä muodostuu oma lähetystenseurantatunnus.

Posti Kotipaketti, kuljetus asunnon ovelle

Koronavirustilanteesta johtuen Posti toimittaa tilauksen asiakkaan asunnon ovelle, eikä sisälle asuntoon kuten normaalitilanteessa. Posti on yhteydessä asiakkaaseen toimitusajan sopimiseksi. Kuljetukset tapahtuvat suurimmissa kaupungeissa arkisin klo 8-21, muilla alueilla jakelu klo 14 mennessä. Mikäli tilaus sisältää useampia tuotteita, Posti voi toimittaa lähetyksen monipakettilähetyksenä. Jokaisesta lähetyksestä muodostuu oma lähetystenseurantatunnus.

Nouto Myymälästä

Voit noutaa tilauksen suoraan Mattokeidas myymälästä Tampereelta. Tilaus toimitetaan keskusvarastolta myymälään noudettavaksi, jos kyseistä tuotetta ei ole myymälän varastossa. Tässä kestää 2-5 arkipäivää.  Jos tuotetta löytyy myymälän varastosta, niin tuote on noudettavissa viimeistään seuraavana arkipäivänä. Myymälästä ilmoitetaan vielä erikseen kun tilaus on noudettavissa. Noudathan tilauksen mahdollisimman pian ilmoituksen saatuasi.

SAATAT TARVITA MYÖS