Katso video:

Karikko matto

69199

Kuvaus

Karikko matto

Karikko-matto on valmistettu kierrätysmateriaalista! Yhden Karikko maton (160×230 cm) valmistukseen on käytetty 95 kpl:tta 0,5 L muovipulloa. Karikko matto on sileäksi kudottua, jonka vuoksi se on todella helppohoitoinen. Matto sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön. Pet-materiaalista valmistettu matto on erittäin kevyt ja taipuisa. Matosta saatavilla useita värejä ja kokoja. Matto on monikäyttöinen ja soveltuu hienosti kodin kaikkiin tiloihin.

  • Materiaali: 100% PET polyesteria
  • Paksuus: noin 5 mm
  • Paino: 0,95 kg/m2
Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Karikko matto”

Toimitus

Postipaketti, nouto lähimmästä Postista

Asiakas noutaa tilauksen lähimmästä Postista tai muusta Postin määrittämästä toimipisteestä. Asiakas saa postilta ilmoituksen, kun lähetys on noudettavissa. Posti säilyttää lähetystä 7 vrk:tta, jonka jälkeen lähetys palautuu takaisin lähettäjälle. Mikäli tilaus sisältää useampia tuotteita, Posti voi toimittaa lähetyksen monipakettilähetyksenä. Jokaisesta lähetyksestä muodostuu oma lähetystenseurantatunnus.

Posti Kotipaketti, kuljetus asunnon ovelle

Koronavirustilanteesta johtuen Posti toimittaa tilauksen asiakkaan asunnon ovelle, eikä sisälle asuntoon kuten normaalitilanteessa. Posti on yhteydessä asiakkaaseen toimitusajan sopimiseksi. Kuljetukset tapahtuvat suurimmissa kaupungeissa arkisin klo 8-21, muilla alueilla jakelu klo 14 mennessä. Mikäli tilaus sisältää useampia tuotteita, Posti voi toimittaa lähetyksen monipakettilähetyksenä. Jokaisesta lähetyksestä muodostuu oma lähetystenseurantatunnus.

Nouto Myymälästä

Voit noutaa tilauksen suoraan Mattokeidas myymälästä Tampereelta. Tilaus toimitetaan keskusvarastolta myymälään noudettavaksi, jos kyseistä tuotetta ei ole myymälän varastossa. Tässä kestää 2-5 arkipäivää.  Jos tuotetta löytyy myymälän varastosta, niin tuote on noudettavissa viimeistään seuraavana arkipäivänä. Myymälästä ilmoitetaan vielä erikseen kun tilaus on noudettavissa. Noudathan tilauksen mahdollisimman pian ilmoituksen saatuasi.

SAATAT TARVITA MYÖS