Katso video:

Ilo-Riemu puuvillamatto

89269
84.55255.55

(3 tuotearviota)

Kuvaus

Ilo-Riemu puuvillamatto

Ilo-Reimu puuvillamatto on perinteinen napakka räsymatto kaikkiin kodin tiloihin. Värikkäällä puuvillamatolla saat sisutukseen raikkautta ja mustavalkoisella matolla luot kotiisi ajattoman modernin ilmeen. Ilo puuvillamatosta on saatavilla useita eri kokoja. Matto on molemmin puolin pidettävä.

Mattoa tilattavissa myös omalla mitalla mattorullasta. Omalla mitalla tilattavaan mattoon teemme molempien päiden solminnat.
Hoitona säännöllinen imurointi ja tuuletus, tarvittaessa vesipesu. Mattojen väri saattaa vaihdella tuontantoerän mukaan.

 • Materiaali: 100% puuvillaa
 • Maton paksuus: 8-10 mm
 • Paino: 2,4 kg/m2

Mikä on räsymatto?

Räsymatto eli riepumatto on perinteinen suomalainen, monesti kierrätysmateriaaleista käsin tehty matto. Räsymatolle on ominaista pirteät värit ja raitakuviointi. Se on myös ekologinen matto ja kestävä käyttää. Räsymaton valmistus on monesti työlästä ja hidasta hommaa, mutta lopputulos on aina kutojalle uniikki matto. Ilo matto on loistava valinta räsymatoksi niin kotiin kuin mökillekin.

Arviot (3)

3 arviota tuotteelle Ilo-Riemu puuvillamatto

 1. Veli P. (varmistettu kirjoittaja)

  fiFinland

 2. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  fiUusimaa, Finland

 3. pilar (store manager)

  Erittäin hyvä!

  Kuva #1 kohteestapilar
  Kuva #2 kohteestapilar
  Kuva #3 kohteestapilar
  Kuva #4 kohteestapilar
Lisää arvio
Toimitus

Matkahuolto lähellä-paketti, nouto lähimmästä Matkahuollosta

Asiakas noutaa tilauksen lähimmästä Matkahuollon toimipisteestä. Asiakas saa matkahuollolta ilmoituksen, kun lähetys on noudettavissa. Matkahuolto säilyttää lähetystä 7 vrk:tta, jonka jälkeen lähetys palautuu takaisin lähettäjälle. Mikäli tilaus sisältää useampia tuotteita, Matkahuolto voi toimittaa lähetyksen monipakettilähetyksenä. Jokaisesta lähetyksestä muodostuu oma lähetystenseurantatunnus.

Posti/Matkahuolto Kotipaketti, kuljetus asunnon ovelle

Kotipaketti on huolettominen ja helpoin vaihtoehto kun haluat saada paketin suoraan kotiisi. Posti/Matkahuolto on yhteydessä asiakkaaseen toimitusajan sopimiseksi. Kuljetukset tapahtuvat suurimmissa kaupungeissa arkisin klo 8-21, muilla alueilla jakelu klo 14 mennessä. Mikäli tilaus sisältää useampia tuotteita, Posti/Matkahuolto voi toimittaa lähetyksen monipakettilähetyksenä. Jokaisesta lähetyksestä muodostuu oma lähetystenseurantatunnus.

Nouto Myymälästä

Voit noutaa tilauksen suoraan Mattokeidas myymälästä Tampereelta. Tilaus toimitetaan keskusvarastolta myymälään noudettavaksi, jos kyseistä tuotetta ei ole myymälän varastossa. Tässä kestää 2-5 arkipäivää.  Jos tuotetta löytyy myymälän varastosta, niin tuote on noudettavissa viimeistään seuraavana arkipäivänä. Myymälästä ilmoitetaan vielä erikseen kun tilaus on noudettavissa. Noudathan tilauksen mahdollisimman pian ilmoituksen saatuasi.

Lue lisää mattokeidas.fi toimitustavoista täältä >>

SAATAT TARVITA MYÖS

8.9036
6.9011.90 Metri