Katso video:

Häräntalja

368
294.40

Kuvaus

Häräntalja

Häräntalja on uniikki matto kotiin! Kauniit ja eläväpintaiset häräntaljat antavat sisustukseen persoonallisen ilmeen, joten talja onkin erinomainen valinta olohuonettasi tai takkahuonettasi koristamaan. Kaikki taljat ovat yksilöitä, joten värit ja koot vaihtelevat. Kuvat ovat suuntaa antavia. Taljat ovat helppohoitoisia, hoitona säännöllinen tuuletus ja imurointi.

  • Koko: 3-4 m², ± 200×210 cm
  • Huom! Koot ovat likimääräisiä ja voivat vaihdella tuotekohtaisesti ± 20 cm.
  • Jokainen nahka on uniikki muodoltaan, väriltään ja kuvioltaan ja voi poiketa kuvasta.
  • 100% luonnollinen nahka
  • Soveltuu lattialämmitykselle
  • Voi imuroida myös robotti-imurilla
Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Häräntalja”

Toimitus

Postipaketti, nouto lähimmästä Postista

Asiakas noutaa tilauksen lähimmästä Postista tai muusta Postin määrittämästä toimipisteestä. Asiakas saa postilta ilmoituksen, kun lähetys on noudettavissa. Posti säilyttää lähetystä 7 vrk:tta, jonka jälkeen lähetys palautuu takaisin lähettäjälle. Mikäli tilaus sisältää useampia tuotteita, Posti voi toimittaa lähetyksen monipakettilähetyksenä. Jokaisesta lähetyksestä muodostuu oma lähetystenseurantatunnus.

Posti Kotipaketti, kuljetus asunnon ovelle

Koronavirustilanteesta johtuen Posti toimittaa tilauksen asiakkaan asunnon ovelle, eikä sisälle asuntoon kuten normaalitilanteessa. Posti on yhteydessä asiakkaaseen toimitusajan sopimiseksi. Kuljetukset tapahtuvat suurimmissa kaupungeissa arkisin klo 8-21, muilla alueilla jakelu klo 14 mennessä. Mikäli tilaus sisältää useampia tuotteita, Posti voi toimittaa lähetyksen monipakettilähetyksenä. Jokaisesta lähetyksestä muodostuu oma lähetystenseurantatunnus.

Nouto Myymälästä

Voit noutaa tilauksen suoraan Mattokeidas myymälästä Tampereelta. Tilaus toimitetaan keskusvarastolta myymälään noudettavaksi, jos kyseistä tuotetta ei ole myymälän varastossa. Tässä kestää 2-5 arkipäivää.  Jos tuotetta löytyy myymälän varastosta, niin tuote on noudettavissa viimeistään seuraavana arkipäivänä. Myymälästä ilmoitetaan vielä erikseen kun tilaus on noudettavissa. Noudathan tilauksen mahdollisimman pian ilmoituksen saatuasi.

SAATAT TARVITA MYÖS

Kampanjatuote