Katso video:

Gobi lyhytnukkainen matto

65205
58.50184.50

(2 tuotearviota)

Kuvaus

Gobi lyhytnukkainen matto

Gobi lyhytnukkainen matto on pehmeä ja lyhytnukkainen matto kaikkiin kodin oleskelutiloihin. Upea itämäinen kuosi sopii niin perinteiseen kuin moderniinkin sisustukseen. Matosta löytyy useita eri kuosivaihtoehtoja. Valitse kotiisi sopiva väri kahdesta eri vaihtoehdosta. Gobi matto on takuuvarma katseenvangitsija kotonasi.

 • Materiaali: 100% polypropeenia
 • Paino: 1,9 kg/m2
 • Saatavilla kahta eri väriä ja useita kokoja
 • Hoitona säännöllinen imurointi ja tuuletus
 • Tarvittaessa tasovesipesu haalealla vedellä
Arviot (2)

2 arviota tuotteelle Gobi lyhytnukkainen matto

 1. Selena (varmistettu kirjoittaja)

  Vahvistettu arvosteluVahvistettu arvostelu - katso alkuperäinenUlkoinen linkki | fiFinland Proper, Finland

  Jännitti ostaa mattoa näkemättä, mutta tämä on aivan kuvan ja odotusten mukainen. Tarvitsin helppohoitoisen tekokuituisen ja tämä vaikuttaa sellaiselta.

 2. Erja T. (varmistettu kirjoittaja)

  Vahvistettu arvosteluVahvistettu arvostelu - katso alkuperäinenUlkoinen linkki | fiUusimaa, Finland

Lisää arvio

Toimitus

Postipaketti, nouto lähimmästä Postista

Asiakas noutaa tilauksen lähimmästä Postista tai muusta Postin määrittämästä toimipisteestä. Asiakas saa postilta ilmoituksen, kun lähetys on noudettavissa. Posti säilyttää lähetystä 7 vrk:tta, jonka jälkeen lähetys palautuu takaisin lähettäjälle. Mikäli tilaus sisältää useampia tuotteita, Posti voi toimittaa lähetyksen monipakettilähetyksenä. Jokaisesta lähetyksestä muodostuu oma lähetystenseurantatunnus.

Posti Kotipaketti, kuljetus asunnon ovelle

Koronavirustilanteesta johtuen Posti toimittaa tilauksen asiakkaan asunnon ovelle, eikä sisälle asuntoon kuten normaalitilanteessa. Posti on yhteydessä asiakkaaseen toimitusajan sopimiseksi. Kuljetukset tapahtuvat suurimmissa kaupungeissa arkisin klo 8-21, muilla alueilla jakelu klo 14 mennessä. Mikäli tilaus sisältää useampia tuotteita, Posti voi toimittaa lähetyksen monipakettilähetyksenä. Jokaisesta lähetyksestä muodostuu oma lähetystenseurantatunnus.

Nouto Myymälästä

Voit noutaa tilauksen suoraan Mattokeidas myymälästä Tampereelta. Tilaus toimitetaan keskusvarastolta myymälään noudettavaksi, jos kyseistä tuotetta ei ole myymälän varastossa. Tässä kestää 2-5 arkipäivää.  Jos tuotetta löytyy myymälän varastosta, niin tuote on noudettavissa viimeistään seuraavana arkipäivänä. Myymälästä ilmoitetaan vielä erikseen kun tilaus on noudettavissa. Noudathan tilauksen mahdollisimman pian ilmoituksen saatuasi.

SAATAT TARVITA MYÖS