Katso video:

Eeva villamatto

35279
28223.20

(1 tuotearvio)

Kuvaus

Eeva villamatto

Eeva on käsinkudottu villamatto luonnollisen pehmeissä sävyissä. Pelkistetty meleerattukuosi sopii niin perinteiseen kuin moderniinkin sisustukseen. Sileä ja tiivis pinta hylkii likaa ja on helppo pitää puhtaana. Äärettömän pehmeä materiaali tuntuu mukavalta jalan alla. Puhdista tahrat tuoreeltaan luonnollisella ja rasvapitoisella sappi- tai marseille saippualla. Vältä turhaa vesipesua. Lumihankipesu talvella kuivassa pakkasilmassa raikastaa maton. Tuuleta mattoa, mutta älä tamppaa liikaa.

Hoitona säännöllinen imurointi, tuuletus ja tarvittaessa vesipesu. Matto soveltuu lattialämmitykselle.

  • Materiaali: 60% villaa, 40% puuvillaa
  • Paksuus: 6-8 mm
  • Paino: 2 kg/m

Tuotteesta muualla kirjoitettua:

Arviot (1)

1 arvio tuotteelle Eeva villamatto

  1. Marja-Terttu V. (varmistettu kirjoittaja)

    Vahvistettu arvosteluVahvistettu arvostelu - katso alkuperäinenUlkoinen linkki | fiFinland

    Hain kevyitä ja pehmeitä mattoja ja ne myös sain!

Lisää arvio

Toimitus

Postipaketti, nouto lähimmästä Postista

Asiakas noutaa tilauksen lähimmästä Postista tai muusta Postin määrittämästä toimipisteestä. Asiakas saa postilta ilmoituksen, kun lähetys on noudettavissa. Posti säilyttää lähetystä 7 vrk:tta, jonka jälkeen lähetys palautuu takaisin lähettäjälle. Mikäli tilaus sisältää useampia tuotteita, Posti voi toimittaa lähetyksen monipakettilähetyksenä. Jokaisesta lähetyksestä muodostuu oma lähetystenseurantatunnus.

Posti Kotipaketti, kuljetus asunnon ovelle

Koronavirustilanteesta johtuen Posti toimittaa tilauksen asiakkaan asunnon ovelle, eikä sisälle asuntoon kuten normaalitilanteessa. Posti on yhteydessä asiakkaaseen toimitusajan sopimiseksi. Kuljetukset tapahtuvat suurimmissa kaupungeissa arkisin klo 8-21, muilla alueilla jakelu klo 14 mennessä. Mikäli tilaus sisältää useampia tuotteita, Posti voi toimittaa lähetyksen monipakettilähetyksenä. Jokaisesta lähetyksestä muodostuu oma lähetystenseurantatunnus.

Nouto Myymälästä

Voit noutaa tilauksen suoraan Mattokeidas myymälästä Tampereelta. Tilaus toimitetaan keskusvarastolta myymälään noudettavaksi, jos kyseistä tuotetta ei ole myymälän varastossa. Tässä kestää 2-5 arkipäivää.  Jos tuotetta löytyy myymälän varastosta, niin tuote on noudettavissa viimeistään seuraavana arkipäivänä. Myymälästä ilmoitetaan vielä erikseen kun tilaus on noudettavissa. Noudathan tilauksen mahdollisimman pian ilmoituksen saatuasi.

SAATAT TARVITA MYÖS