Katso video:

Desire lyhytnukkainen matto

169
160.55

Kuvaus

Desire lyhytnukkainen matto

Monipuolinen Desire-nukkamatto herättää halun sisälläsi
Jos nukkamatot ovat sinun juttusi, on Desire-nukkamatto tehty juuri sinulle. Tämä nukkamatto on pehmeä, värikäs ja sitä löytyy useassa eri koossa. Moni nukkamatto täyttää nämä kriteerit, mutta Desire on vielä enemmän. Kehitys jatkuu ja Desire-nukkamatto on pohja sille, mitä nukkamatot tulevat olemaan tulevaisuudessa. Matossa on monta mielenkiintoista yksityiskohtaa.

Desire-nukkamatto on pehmeä päältä ja alta

Nukkamatot ovat pehmeitä ja tuovat lämpöä sisustukseen. Tämän me kaikki tiedämme. Jos kotonasi on jo nyt nukkamatto, niin ota siitä napakka ote ja tunnustele sitä. Tuntuuko se molemmilta puolilta pehmeältä? Veikkaan, että ei, sillä valtaosa nukkamatoista on tehty joko tekstiili- tai muovipohjauksella. Desiressä tämäkin asia on toisin. Pehmeä huopapohja saa maton tuntumaan pehmeältä molemmin puolin. Huopapohjauksessa on myös muita hyviä puolia. Huopapohjauksen ansiosta matto on vapaasti muotoiltavissa ja konepestävissä. Lisäksi huopapohja vaimentaa tehokkaammin askelten äänet.

Usko tai älä, Desire on käytännöllinen jokapäiväisessä käytössä

Desire on käytännöllisyydeltään omaa luokkaansa nukkamatoissa. Maton valmistuksessa on käytetty modernia polypropyleenia, joka on vettä hylkivää, antistaattista ja helposti puhdistettavaa. Näiden ominaisuuksien ansiosta matto on helppo pitää puhtaana arjessa. Voit siis unohtaa vanhat, tunkkaiset nukkamatot, Desire tuo muutoksen sinun arkeesi helpottamalla kodin siistinä pitämistä. Laajan kokovalikoimansa ansiosta Desiren voi sijoittaa olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, lastenhuoneeseen tai vaikka eteiseen.

Desire on kuin sinulle tehty

Desire-mattomallistossa on hyviä puolia, joista jokainen nukkamatoista tykkäävä iloitsee:

 • Useita koko- ja värivaihtoehtoja, joista löydät vaivatta sinulle sopivan
 • Pehmeys, joka syö kaikuja ja tuo lämmön tuntua kotiisi
 • Mattoa on tarvittaessa helppo muokata kotona saksilla sopivan kokoiseksi ja muotoiseksi
 • Pehmeä huopapohja tuo muokattavuuden lisäksi myös lisää pehmeyttä mattoon
 • Helposti puhdistettava

Desire on nukkamatto, jonka sinä haluat. Matossa yhdistyy perinteisen nukkamaton pehmeys ja tuotekehityksen tuloksena syntynyt käytännöllisyys. Nyt sinun tarvitsee vain valita väri ja sopiva koko. Desire vie nukkamatot 2020-luvulle ja vielä pidemmälle, antaen kodillesi ihanan värikkään ilmeen.

Yleiset tiedot:

 • 100% polypropyleenia
 • (myös huopapohja on polypropyleenia)
 • Huopapohjan ansiosta mattoa voi leikata mihin muotoon itse haluaa. leikkaus onnistuu helposti saksilla.
 • Nukan pituus on 22 mm ja nukan paino 1,75 kg / m2, maton kokonaispaino 2,2 kg / m2.
 • Matto on 100% kierrätettävä.

HOITO-OHJEET

 • Imuroi ja tuuleta matto säännöllisesti
 • Tahrojen poisto varovaisesti kohti tahran keskustaa
 • Vesipesun kestävä
 • Ei kloorivalkaisua
 • Ei kemiallista pesua
 • Ei rumpukuivausta
Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Desire lyhytnukkainen matto”

Toimitus

Postipaketti, nouto lähimmästä Postista

Asiakas noutaa tilauksen lähimmästä Postista tai muusta Postin määrittämästä toimipisteestä. Asiakas saa postilta ilmoituksen, kun lähetys on noudettavissa. Posti säilyttää lähetystä 7 vrk:tta, jonka jälkeen lähetys palautuu takaisin lähettäjälle. Mikäli tilaus sisältää useampia tuotteita, Posti voi toimittaa lähetyksen monipakettilähetyksenä. Jokaisesta lähetyksestä muodostuu oma lähetystenseurantatunnus.

Posti Kotipaketti, kuljetus asunnon ovelle

Koronavirustilanteesta johtuen Posti toimittaa tilauksen asiakkaan asunnon ovelle, eikä sisälle asuntoon kuten normaalitilanteessa. Posti on yhteydessä asiakkaaseen toimitusajan sopimiseksi. Kuljetukset tapahtuvat suurimmissa kaupungeissa arkisin klo 8-21, muilla alueilla jakelu klo 14 mennessä. Mikäli tilaus sisältää useampia tuotteita, Posti voi toimittaa lähetyksen monipakettilähetyksenä. Jokaisesta lähetyksestä muodostuu oma lähetystenseurantatunnus.

Nouto Myymälästä

Voit noutaa tilauksen suoraan Mattokeidas myymälästä Tampereelta. Tilaus toimitetaan keskusvarastolta myymälään noudettavaksi, jos kyseistä tuotetta ei ole myymälän varastossa. Tässä kestää 2-5 arkipäivää.  Jos tuotetta löytyy myymälän varastosta, niin tuote on noudettavissa viimeistään seuraavana arkipäivänä. Myymälästä ilmoitetaan vielä erikseen kun tilaus on noudettavissa. Noudathan tilauksen mahdollisimman pian ilmoituksen saatuasi.

SAATAT TARVITA MYÖS