Katso video:

Dawn Foam 6826 sileäksi kudottu matto

79159

(4 tuotearviota)

Kuvaus

Dawn Foam 6826 sileäksi kudottu matto

Dawn Foam matto 6826 on sileäpintainen ja ihastuttava monen tilan matto. Verkonsilmäkuviointi tuo sisustukseen rauhallisuutta ja pyöreitä muotoja. Tämä matto sopii niin käytävä- ja aulatiloihin kuin olohuoneeseen, keittiöön tai makuuhuoneeseen. Matto sopii erityisen hyvin lapsi- ja eläinperheisiin.

Dawn Foam mattoa 6826 on saatavilla useassa eri värissä ja useassa eri koossa. Kokovaihtoehtoja ovat vapaasti mittojen mukaan leikattavat 80 cm, 100 cm ja 120 cm leveät, sekä valmiit 133×190, 160×230 ja 200×285 cm.

Dawn Foam on hoidettavuudeltaan ihastuttavan helppo. Sileäpintaisille matoille riittää kevyt imurointi ja satunnainen tuuletus raikastamaan mattoa. Näin ollen matto sopii myös meille hieman laiskemmille siivoajille.

Tämä kaunis matto sopii hyvin yhteen myös lattialämmityksen kanssa. HUOM! SAATAVILLA MYÖS KÄYTÄVÄMATTOKOOT RULLASTA >>

Yleiset tiedot:

 • 100% Heat-Set polypropyleeni
 • Konekudottu, sileäpintainen
 • Moderni malli
 • Juuttimainen
 • Foam-pohjaus
 • Paksuus noin 7 mm.

PESU- /HOITO-OHJEET

 • Kevyt imurointi ja tuuletus silloin tällöin, ei tamppausta
 • Paikallisten tuoreiden tahrojen poisto mahdollista kostealla, vaahdotetulla (Marseille-saippua) sienellä tai liinalla
 • Vesipesu 30°C.
Arviot (4)

4 arviota tuotteelle Dawn Foam 6826 sileäksi kudottu matto

 1. Ulla-Britt Hurmerinta (varmistettu kirjoittaja)

  fiUusimaa, Finland

 2. Maria E. (varmistettu kirjoittaja)

  fiUusimaa, Finland

 3. Petri (varmistettu kirjoittaja)

  fiFinland

  Hyvä materiaali koira talouteen

 4. Mervi (varmistettu kirjoittaja)

  fiFinland

Lisää arvio
Toimitus

Matkahuolto lähellä-paketti, nouto lähimmästä Matkahuollosta

Asiakas noutaa tilauksen lähimmästä Matkahuollon toimipisteestä. Asiakas saa matkahuollolta ilmoituksen, kun lähetys on noudettavissa. Matkahuolto säilyttää lähetystä 7 vrk:tta, jonka jälkeen lähetys palautuu takaisin lähettäjälle. Mikäli tilaus sisältää useampia tuotteita, Matkahuolto voi toimittaa lähetyksen monipakettilähetyksenä. Jokaisesta lähetyksestä muodostuu oma lähetystenseurantatunnus.

Posti/Matkahuolto Kotipaketti, kuljetus asunnon ovelle

Kotipaketti on huolettominen ja helpoin vaihtoehto kun haluat saada paketin suoraan kotiisi. Posti/Matkahuolto on yhteydessä asiakkaaseen toimitusajan sopimiseksi. Kuljetukset tapahtuvat suurimmissa kaupungeissa arkisin klo 8-21, muilla alueilla jakelu klo 14 mennessä. Mikäli tilaus sisältää useampia tuotteita, Posti/Matkahuolto voi toimittaa lähetyksen monipakettilähetyksenä. Jokaisesta lähetyksestä muodostuu oma lähetystenseurantatunnus.

Nouto Myymälästä

Voit noutaa tilauksen suoraan Mattokeidas myymälästä Tampereelta. Tilaus toimitetaan keskusvarastolta myymälään noudettavaksi, jos kyseistä tuotetta ei ole myymälän varastossa. Tässä kestää 2-5 arkipäivää.  Jos tuotetta löytyy myymälän varastosta, niin tuote on noudettavissa viimeistään seuraavana arkipäivänä. Myymälästä ilmoitetaan vielä erikseen kun tilaus on noudettavissa. Noudathan tilauksen mahdollisimman pian ilmoituksen saatuasi.

Lue lisää mattokeidas.fi toimitustavoista täältä >>

SAATAT TARVITA MYÖS

8.9036
6.9011.90 Metri