Katso video:

Davina sileäksi kudottu matto

129199

(1 tuotearvio)

Kuvaus

Davina sileäksi kudottu matto on tukevarakenteinen ja se pysyy hyvin paikoillaan liukuestepohjauksen ansiosta. Saatavilla kaunis punainen väri, jossa kaunis kuosi.
Tällä matolla sisustat kotisi tyylikkäästi. Davina matto on hieno ja tyylikäs printtitekniikalla tehty puuvillamatto.

  • Materiaali: Puuvilla / Chenille.
  • Printattu kuvio
  • Hoito-Ohje: Säännöllinen imurointi, tarvittaessa tuuletus.
  • Pesu: Ammattimainen tasovesipesu 40 astetta, mieto pesuaineliuos.
  • Kuivaus ilmavalla alustalla.
Arviot (1)

1 arvio tuotteelle Davina sileäksi kudottu matto

  1. kerttu v. (varmistettu kirjoittaja)

    Vahvistettu arvosteluVahvistettu arvostelu - katso alkuperäinenUlkoinen linkki | fiFinland

Lisää arvio

Toimitus

Postipaketti, nouto lähimmästä Postista

Asiakas noutaa tilauksen lähimmästä Postista tai muusta Postin määrittämästä toimipisteestä. Asiakas saa postilta ilmoituksen, kun lähetys on noudettavissa. Posti säilyttää lähetystä 7 vrk:tta, jonka jälkeen lähetys palautuu takaisin lähettäjälle. Mikäli tilaus sisältää useampia tuotteita, Posti voi toimittaa lähetyksen monipakettilähetyksenä. Jokaisesta lähetyksestä muodostuu oma lähetystenseurantatunnus.

Posti Kotipaketti, kuljetus asunnon ovelle

Koronavirustilanteesta johtuen Posti toimittaa tilauksen asiakkaan asunnon ovelle, eikä sisälle asuntoon kuten normaalitilanteessa. Posti on yhteydessä asiakkaaseen toimitusajan sopimiseksi. Kuljetukset tapahtuvat suurimmissa kaupungeissa arkisin klo 8-21, muilla alueilla jakelu klo 14 mennessä. Mikäli tilaus sisältää useampia tuotteita, Posti voi toimittaa lähetyksen monipakettilähetyksenä. Jokaisesta lähetyksestä muodostuu oma lähetystenseurantatunnus.

Nouto Myymälästä

Voit noutaa tilauksen suoraan Mattokeidas myymälästä Tampereelta. Tilaus toimitetaan keskusvarastolta myymälään noudettavaksi, jos kyseistä tuotetta ei ole myymälän varastossa. Tässä kestää 2-5 arkipäivää.  Jos tuotetta löytyy myymälän varastosta, niin tuote on noudettavissa viimeistään seuraavana arkipäivänä. Myymälästä ilmoitetaan vielä erikseen kun tilaus on noudettavissa. Noudathan tilauksen mahdollisimman pian ilmoituksen saatuasi.

SAATAT TARVITA MYÖS