Katso video:

Davina sileäksi kudottu matto

199
179.10

(2 tuotearviota)

Kuvaus

Davina sileäksi kudottu matto on tukevarakenteinen ja se pysyy hyvin paikoillaan liukuestepohjauksen ansiosta. Saatavilla kaunis punainen väri, jossa kaunis kuosi.
Tällä matolla sisustat kotisi tyylikkäästi. Davina matto on hieno ja tyylikäs printtitekniikalla tehty puuvillamatto.

  • Materiaali: Puuvilla / Chenille.
  • Printattu kuvio
  • Hoito-Ohje: Säännöllinen imurointi, tarvittaessa tuuletus.
  • Pesu: Ammattimainen tasovesipesu 40 astetta, mieto pesuaineliuos.
  • Kuivaus ilmavalla alustalla.
Arviot (2)

2 arviota tuotteelle Davina sileäksi kudottu matto

  1. kerttu v. (varmistettu kirjoittaja)

    fiFinland

  2. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

Lisää arvio

Toimitus

Matkahuolto lähellä-paketti, nouto lähimmästä Matkahuollosta

Asiakas noutaa tilauksen lähimmästä Matkahuollon toimipisteestä. Asiakas saa matkahuollolta ilmoituksen, kun lähetys on noudettavissa. Matkahuolto säilyttää lähetystä 7 vrk:tta, jonka jälkeen lähetys palautuu takaisin lähettäjälle. Mikäli tilaus sisältää useampia tuotteita, Matkahuolto voi toimittaa lähetyksen monipakettilähetyksenä. Jokaisesta lähetyksestä muodostuu oma lähetystenseurantatunnus.

Posti/Matkahuolto Kotipaketti, kuljetus asunnon ovelle

Kotipaketti on huolettominen ja helpoin vaihtoehto kun haluat saada paketin suoraan kotiisi. Posti/Matkahuolto on yhteydessä asiakkaaseen toimitusajan sopimiseksi. Kuljetukset tapahtuvat suurimmissa kaupungeissa arkisin klo 8-21, muilla alueilla jakelu klo 14 mennessä. Mikäli tilaus sisältää useampia tuotteita, Posti/Matkahuolto voi toimittaa lähetyksen monipakettilähetyksenä. Jokaisesta lähetyksestä muodostuu oma lähetystenseurantatunnus.

Nouto Myymälästä

Voit noutaa tilauksen suoraan Mattokeidas myymälästä Tampereelta. Tilaus toimitetaan keskusvarastolta myymälään noudettavaksi, jos kyseistä tuotetta ei ole myymälän varastossa. Tässä kestää 2-5 arkipäivää.  Jos tuotetta löytyy myymälän varastosta, niin tuote on noudettavissa viimeistään seuraavana arkipäivänä. Myymälästä ilmoitetaan vielä erikseen kun tilaus on noudettavissa. Noudathan tilauksen mahdollisimman pian ilmoituksen saatuasi.

Lue lisää mattokeidas.fi toimitustavoista täältä >>

SAATAT TARVITA MYÖS