Katso video:

Dako-eko matto

179279
161.10251.10

(1 tuotearvio)

Kuvaus

Dako-eko matto

Dako matto on ekologinen valinta, sillä matossa on käytetty kierrätysmateriaaleja. Matto on valmistettu kierrätysmateriaaleista. Dako matossa on tyylikäs kuvio, joka soveltuu hyvin sisustukseen värejä etsivälle. Värikäs kelim-henkinen matto sopii oleskelutiloihin katseenvangitsijaksi.
Matto on yksipuoleinen. Maton pohja on hengittävä, joten se sopii lattialämmitykselle.

  • Hoitona säännöllinen imurointi ja tuuletus. Tarvittaessa vesipesu.
  • Materiaali: 40% polypropeenia, 35 % kierrätettyä puuvillaa, 25 % kierrätettyä polyesteriä
Arviot (1)

1 arvio tuotteelle Dako-eko matto

  1. Tuula Y. (varmistettu kirjoittaja)

    Vahvistettu arvosteluVahvistettu arvostelu - katso alkuperäinenUlkoinen linkki | fiUusimaa, Finland

    Erittäin hyvä matto mutta ostin Victorian joka on kaunis ja upea matto!

Lisää arvio

Toimitus

Postipaketti, nouto lähimmästä Postista

Asiakas noutaa tilauksen lähimmästä Postista tai muusta Postin määrittämästä toimipisteestä. Asiakas saa postilta ilmoituksen, kun lähetys on noudettavissa. Posti säilyttää lähetystä 7 vrk:tta, jonka jälkeen lähetys palautuu takaisin lähettäjälle. Mikäli tilaus sisältää useampia tuotteita, Posti voi toimittaa lähetyksen monipakettilähetyksenä. Jokaisesta lähetyksestä muodostuu oma lähetystenseurantatunnus.

Posti Kotipaketti, kuljetus asunnon ovelle

Koronavirustilanteesta johtuen Posti toimittaa tilauksen asiakkaan asunnon ovelle, eikä sisälle asuntoon kuten normaalitilanteessa. Posti on yhteydessä asiakkaaseen toimitusajan sopimiseksi. Kuljetukset tapahtuvat suurimmissa kaupungeissa arkisin klo 8-21, muilla alueilla jakelu klo 14 mennessä. Mikäli tilaus sisältää useampia tuotteita, Posti voi toimittaa lähetyksen monipakettilähetyksenä. Jokaisesta lähetyksestä muodostuu oma lähetystenseurantatunnus.

Nouto Myymälästä

Voit noutaa tilauksen suoraan Mattokeidas myymälästä Tampereelta. Tilaus toimitetaan keskusvarastolta myymälään noudettavaksi, jos kyseistä tuotetta ei ole myymälän varastossa. Tässä kestää 2-5 arkipäivää.  Jos tuotetta löytyy myymälän varastosta, niin tuote on noudettavissa viimeistään seuraavana arkipäivänä. Myymälästä ilmoitetaan vielä erikseen kun tilaus on noudettavissa. Noudathan tilauksen mahdollisimman pian ilmoituksen saatuasi.

SAATAT TARVITA MYÖS