Katso video:

Cozy lyhytnukkainen matto

45309
38.25262.65

[yith_wcwl_add_to_wishlist]

Kuvaus

Cozy lyhytnukkainen matto

Cozy lyhytnukkainen matto on superpehmeä matto kodin eri tiloihin. Matossa on kaunis ja tiivis nukkapinta, joka on helppo pitää puhtaana ja tarvittaessa pienen koon matosta voi jopa pestä pyykinpesukoneessa. Matto on myös muotoon leikattavissa, joten voit kaventaa tai muotoilla mattoa haluamallasi tavalla.

Täydellinen matto kodin olohuoneeseen ja tämä matto on helppo yhdistää osaksi monenlaista sisustusta. Matosta on saatavilla runsaasti eri värejä ja lisäksi myös useita eri kokoja. Jos haluat pehmeyttä jalkojen alle niin Cozy lyhytnukkainen matto on nappivalinta.

  • Nukkamateriaali: 100% polypropeeni
  • Pohjamateriaali: Pehmeä huopapohja
  • Nukan korkeus: 12mm
  • Tarvittaessa voit leikata mattoa haluttuun muotoon
  • Konepestävä
  • Superpehmeä nukka
  • Helppohoitoinen

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Cozy lyhytnukkainen matto”
Toimitus

Matkahuolto lähellä-paketti, nouto lähimmästä Matkahuollosta

Asiakas noutaa tilauksen lähimmästä Matkahuollon toimipisteestä. Asiakas saa matkahuollolta ilmoituksen, kun lähetys on noudettavissa. Matkahuolto säilyttää lähetystä 7 vrk:tta, jonka jälkeen lähetys palautuu takaisin lähettäjälle. Mikäli tilaus sisältää useampia tuotteita, Matkahuolto voi toimittaa lähetyksen monipakettilähetyksenä. Jokaisesta lähetyksestä muodostuu oma lähetystenseurantatunnus.

Posti/Matkahuolto Kotipaketti, kuljetus asunnon ovelle

Kotipaketti on huolettominen ja helpoin vaihtoehto kun haluat saada paketin suoraan kotiisi. Posti/Matkahuolto on yhteydessä asiakkaaseen toimitusajan sopimiseksi. Kuljetukset tapahtuvat suurimmissa kaupungeissa arkisin klo 8-21, muilla alueilla jakelu klo 14 mennessä. Mikäli tilaus sisältää useampia tuotteita, Posti/Matkahuolto voi toimittaa lähetyksen monipakettilähetyksenä. Jokaisesta lähetyksestä muodostuu oma lähetystenseurantatunnus.

Nouto Myymälästä

Voit noutaa tilauksen suoraan Mattokeidas myymälästä Tampereelta. Tilaus toimitetaan keskusvarastolta myymälään noudettavaksi, jos kyseistä tuotetta ei ole myymälän varastossa. Tässä kestää 2-5 arkipäivää.  Jos tuotetta löytyy myymälän varastosta, niin tuote on noudettavissa viimeistään seuraavana arkipäivänä. Myymälästä ilmoitetaan vielä erikseen kun tilaus on noudettavissa. Noudathan tilauksen mahdollisimman pian ilmoituksen saatuasi.

Lue lisää mattokeidas.fi toimitustavoista täältä >>

SAATAT TARVITA MYÖS

8.9036
6.9011.90 Metri